Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da eğitim sırası yabancı eğitmenlerde

Buca’da eğitim sırası yabancı eğitmenlerde

Ali Kuşçu İlk Öğretim Okulu Comenius projesi kapsamında Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yı ziyaret ederek proje çerçevesinde ki amaç ve görevlerini aktardılar.

  • Ege Postası
  • 06.11.2012 - 12:20
İZMİR -Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı bu kez yabancı öğretmenleri ağırladı. Ali Kuşçu İlk Öğretim Okulu Müdürü Fikret Sönmez, Polonya ve Slovenya’dan gelen 10 kişilik yabancı eğitimciyle birlikte Başkan Tatı’ya Comenius projesiyle hayata geçirdiklerini “okul öncesi devamsızlığı azaltma” eğitimini paylaştılar.
Proje Koordinatörü olan Ali Kuşçu İlk Öğretim Okulu Müdürü Fikret Sönmez, 3 ortaklı bir AB projesinin 2 yıl süreceğini ve bu ziyaretin bir tanışma toplantısı olduğunun altını çizdi. Polonya ve Slovenya’dan gelen 10 yabancı eğitmen Ali Kuşçu İlk Öğretim Okulu tarafından bir hafta boyunca eğitilerek “okul öncesi devamsızlığı azaltma” konusu adı altında okul öncesi bir eğitime tabi tutulacaklar.

Ali Kuşçu İlk Öğretim Okulu Müdürü Fikret Sönmez, ziyaretlerinde Başkan Ercan Tatı’nın eğitime verdiği desteklerle bilindiğini ve kendi okullarına da yaptığı katkılardan dolayı da teşekkürlerini sunarken bu kapsamda da yabancı konuklara eğitim dostu Başkan Tatı’yı da tanıtmak istediklerini söyledi.

Eğitimin aslında anne karnın da başladığını söyleyen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Comenius projesiyle hayata geçiren bu eğitimin öğretmenlere yönelik olmasından dolayı çok faydalı bulduğunu dile getirdi. Tatı, “Eğitimde önce ailelerin, bireylerin eğitilip bilinçlendirilmesi gerekir. Bu eğitmenlerimiz içinde geçerlidir. Daha duyarlı ve bilgili eğitimcilerimizden küçük fidanlarımız olan öğrencilerimiz daha gür yeşereceklerdir” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.