Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mikroplu toplu sünnet

Mikroplu toplu sünnet

Narlıdere Esnaf Odası'ndan Bayraklı Toplu Sünnet

  • Ege Postası
  • 21.09.2012 - 10:20
İZMİR-  İzmir Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın düzenlediği toplu sünnet şölenin 26 çocucuk erkekliğe ilk adım atmamnın heyecanını yaşadı.

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde (Akm) gerçekleştirilen toplu sünnet töreninde  Narlıdere belediye başkanı Abdül Batür, Kızılay Urla şubesi başkanı Nurgül  çağatay saltık, Oda yönetim kurulu ve üyelerinin yanı sıra  çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocukların son dönemde tırmanışa geçen terör olayları ve şehit haberlerinden olumsuz etkilendiğini belirten aileler, terör olaylarının son bulması dileğinde bulundu. Öte yandan ileride ne olmak istedikleri sorulan çocukların tamamının soruya, "Asker ya da polis" yanıtını vermesi de büyüklerini mutlu etti.

Sünnet şölenin de şarkıcı şovmen Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuşun ellerinde bayraklarla sahneye çıkması  salonda bulunanları coşturdu.Mikrop Hikmet'in sünnet çocucuklarını yanına alarak 'sizler geleceğin Atatürkçü askerlerisiniz vatanı sizlere emanet edeceğiz' dedi.Şarkıların söylendiği kınaların yapıldığı gecede  Radyo Pause'nin başarılı programcısı Ömer Köroğlu, seslendirdiği şiir ve hikayelerle davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Köroğlu'nun ardından sahneye çıkan Atacan Ozan, Gözde İşyapan, Bahar Gelir adlı İzmirli sanatçılar da okudukları şarkılarla davetlilerin keyifli anlar yaşamasını sağladı. 

Şölende konuşan Narlıdere Esnaf ve Sanaatkarar Odası Başkanı Süleyman Gelve, toplu sünnet töreni düzenleyerek birlik ve beraberlik duygularının pekişmesini sağladıklarını belirtti.Mikrop Hikmet ile önümüzde ki yıllarda yine farklı etkinliklere imza atacaklarını belirten Gelve cocuklara araba ve top hediye etti.Gecenin sonunda tüm sanatçılara plaket verildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.