Dolar 32,4954
%0.15
Euro 34,8195
%0.28
Altın 2.489,280
%1.1
Bist-100 9.543,00
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Şahin: 28 Mayıs artık bitti şimdi birlik olma vakti

MHP'li Şahin: 28 Mayıs artık bitti şimdi birlik olma vakti

Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesiyle ilgili konuşan MHP İl Başkanı Veysel Şahin; “28 Mayıs artık bitti şimdi birlik olma vakti” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.05.2023 - 10:28
  • Güncelleme: 30.05.2023 - 12:20

ALİ ÇATALBAŞ- EGEPOSTASI- Resmi olmayan sonuçlara göre 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferle aryılmasının ardından MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin Ege Postası’na özel açıklamalarda bulundu.

Şahin; “Türk halkı 28 Mayıs gecesi PKK’ya FETÖ’ye, Kandile, Amerika’ya gerekli cavabı sandıkta verdi. Milletimiz dış güçlerin değil milletin evladının yanında oldu. Şer odaklarına ülkeyi emanet etmedi.Artık Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren vermeyen ayrımı yapmadan 85 milyon vatandaşımızı kucaklayarak çalışmaya devam edeceğiz.2053 hedeflerimizin önündeki bir engeli daha aşmanın sevincini yaşıyoruz.Türk milleti yanımızda yer alarak bize desteğini esirgemedi.Ancak bize oy vermeyenlerde 28 Mayıs itibari ile bizim kardeşimizdir.Onlarla birlikte Türkiye’yi güçlü bir seviyeye taşıyacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçildiği için tebrik ederim.” dedi.

"ON BİNDE BİR YAŞANACAK BİR OLAY"

Dün Erdoğan’ın seçim zaferi sonunda sokaklara kutlama için çıkan partililere taşlı saldırı düzenlenmesi hakkında konuşan Şahin; “Bu saldırı müferit bir olaydır.Gerekli önlemlerin ve emniyet tedbirlerinin alındığını biliyorum.Kızımıza geçmiş olsun diliyorum. On binde bir yaşanabilecek bir olaydı. Seçimlerimiz sorunsuz olarak yapıldı.Herkese katkıları için teşekkür ederim.” dedi.

"2053 HEDEFLERİNE İLERLİYORUZ"

İzmir'deki oy oranları hakkında konuşan Şahin; "İzmir’de oy oranlarımız sabit kaldı.Ancak az miktarda olsa oyumuzu artırdık. Bize muhalif olan bir şehre göre iyi bir netice aldığımızı düşünüyorum.Ama 28 Mayıs artık sona erdi. Bundan sonra oy veren yada vermeyen her vatandaşımız için çalışacağız. 2053 hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Vatanımızı ve milletimizi dünyada önemli bir güç haline getireceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.