Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Saygılı: Bunu yapanlar CHP'li olamaz

AK Partili Saygılı: Bunu yapanlar CHP'li olamaz

Resmi olmayan sonuçlara göre 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesiyle AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Memlekete layık bir yönetim sağlayarak tüm ülkeyi kucaklayacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.05.2023 - 09:14
  • Güncelleme: 30.05.2023 - 11:13

ALİ ÇATALBAŞ- EGEPOSTASI- Sandıkların kapanmasıyla ve resmi olmayan sonuçlara göre 13’üncü Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesinin ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal saygılı Ege Postası’na özel açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın tekrar seçilmesi hakkında konuşan Saygılı; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi ile Türkiye’nin kazandığı bir seçim oldu. Ekonomimiz artık daha güçlü bir şekilde olacak. Bir şirket düşünün ortağı 6 tane bir de dışardan ortağı var. Bu şirkette ortak karar alınamaz. Allah Korusun… Memleketin başına asıl bir hain geçerse batar. Bu seçim zaferi sonrasında ekonomimizi aile değerlerimize sahip çıkarak muassır ülkeler seviyesine çıkarmaya çalışacağız.Memlekete layık bir yönetim sağlayacağız.Atatürk’ün söylediği muassır medeniyetler seviyesine ülkemizi çıkaracağız.” dedi.

"BUNU YAPANLAR CHP'Lİ OLAMAZ"

Erdoğan’ın seçim zaferi sonunda sokaklara kutlama için çıkan partililere taşlı saldırı yapılması ilgili konuşan Bilal Saygılı; “Maalesef bu saldırıyı yapan Cumhuriyet Halk Partili veya muhalif bile olamaz. Hiç kimsenin taşlı saldırı yapacak seviyeye gelecek düzeyde olacağına inanmak istemiyorum. Emniyet güçlerimiz gereken işlemleri başlattı. Kızımızı aradım iyi olduğunu öğrendim. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bir daha bu tip olayların olmamasını umut ediyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.