Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir İl Başkanı Şahin'den Akşener'e sert tepki: Söz söyleyecek en son kişi bile değil!

MHP İzmir İl Başkanı Şahin'den Akşener'e sert tepki: Söz söyleyecek en son kişi bile değil!

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugünkü grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan açıklamalarına sert sözlerle tepki gösterdi. Şahin, "Kimin kimlerle yürüdüğü bellidir. Kaldı ki biz Türk milletiyle yürüyoruz, İP’sizi sapsızı, CHP’si HDP’si de Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkıyor. Unutulmasın ki, İP’in Başkanı Türklük konusunda söz söylemeye ne cüreti ne de yüreği yetecek en son kişi bile değildir." dedi.

  • Ege Postası
  • 10.03.2021 - 16:17

EGEPOSTASI-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bazı parti yöneticilerini sert sözlerle hedef almış ve "Haydi küçük ortak (Devlet Bahçeli), Perinçek'in elinde esir, onu anladık. Koltuk uğruna, Türklük Davası'ndan caymış, onu da anladık" açıklamalarına MHP cephesinden tepkiler yükseldi. Önce MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yazılı açıklamayla, ardından da MHP lideri Bahçeli sosyal medyadan sert açıklamalarla Akşener'e yanıt vermişti.

Akşener'e bir tepki de MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den geldi. Şahin sosyal medyadan Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın "İstanbul Sözleşmesi'ni uygula" yazılı mor renkli maskeli fotoğraflarını paylaştı ve "Kimin kimlerle yürüdüğü belli" dedi.

Şahin paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Kimin kimlerle yürüdüğü bellidir. Kaldı ki biz Türk milletiyle yürüyoruz, İP’sizi sapsızı, CHP’si HDP’si de Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkıyor. Unutulmasın ki, İP’in Başkanı Türklük konusunda söz söylemeye ne cüreti ne de yüreği yetecek en son kişi bile değildir." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.