Dolar 32,7259
%-0.13
Euro 34,9947
%-0.27
Altın 2.443,330
%-0.6
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kozan, turizmin gözbebeği Antalya'da tanıtıldı

Kozan, turizmin gözbebeği Antalya'da tanıtıldı

Kozan Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve ANFAŞ işbirliğinde 17 ve 19 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 4. Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı. Antalya Expo Center'da...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 15:30
Kozan Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve ANFAŞ işbirliğinde 17 ve 19 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 4. Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.
Antalya Expo Center'da 160'ın üzerinde firmanın stant açtığı fuarın açılış kurdelesini, Antalya Vali Yardımcısı Fuat Ergün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü birlikte kesti. Ana teması "ulaştırma" olan fuarda stant açan Kozan Belediyesi, ilçenin tarihini, doğal ve kültürel değerlerinin yanı sıra yöresel ürünlerini ve kilimi tanıttı. Ayrıca ilçede üretim yapan Göçer Et, Sezen Kolonya, Akdeniz Ünka ve Özmen Şekerleme açılan stantta yerini saldı. Fuarın ilk gününde Kozan standını çok sayıda belde ve belediye başkanlarının yanı sıra tur şirketi yetkilileri ve vatandaşlar ziyaret etti.
Öte yandan iki gün boyunca fuarla eş zamanlı olarak Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yapılan Yerel Yönetimler Sempozyumu’na da Kozan Belediyesinden iki personel katıldı.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "İlçemizi her alanda tanıtmaya çalışıyoruz. Medeniyetler şehri olan Kozan'ımızı tarihi ve kültürel değeriyle en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içindeyiz." dedi.
Irak ve Orta Asya ülkelerinden heyetlerin de katıldığı fuarda, belediyelerin kullandığı ulaşım araçları, kent mobilyaları, park ve bahçe düzenleme ekipmanları, ses, ışık ve görüntü sistemleri, spor tesisi ekipman ve donanımları ziyaretçilere tanıtıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.