Dolar 32,7853
%0.05
Euro 35,0612
%-0.08
Altın 2.450,680
%-0.3
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şanal, öğrencilere Urfa gezisi sözü verdi

Başkan Şanal, öğrencilere Urfa gezisi sözü verdi

Osmaniye'nin Toprakkale Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal'dan Şanlıurfa gezisi istedi.Başkan Şanal'ın çok sıcak karşıladığı ve bir süre sohbet ettiği Atatürk İlköğretim Okulu 7inci ve...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 15:31
Osmaniye'nin Toprakkale Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal'dan Şanlıurfa gezisi istedi.

Başkan Şanal'ın çok sıcak karşıladığı ve bir süre sohbet ettiği Atatürk İlköğretim Okulu 7inci ve 8'inci sınıf öğrencileri, belediyenin Toprakkaleli bayanları Şanlıurfa'ya geziye gönderdiğini hatırlatarak, kendilerinin de bu geziyi istediklerini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yönetimlerinden izin alarak gelen öğrenciler, bu girişimleri ile Başkan Şanal'ı hem şaşırttı hem de sempatik davranışları ile ikna etmeyi başardı.

Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal, çocukların taleplerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Bu benim aklıma gelmemişti. Ama öğrencilerimizin isteklerini her zaman emir saydık. Eğitim konusunda ciddi çalışmalar yaptık, yapmak istiyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğlenmesi, gezmesi, görmesi, sosyal alanlarının geliştirilmesi ve yelpazesinin genişletilmesi adına gerekli çalışmaları gerçekleştireceğimiz sözünü veriyorum." dedi.

Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri ise Başkan Şanal'a eğitim konusunda hassasiyetini bildiklerini ifade ederek, ilgisi ve katkısı için teşekkür ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.