Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık'ta Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisas OSB çalışmaları sürüyor

Kınık'ta Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisas OSB çalışmaları sürüyor

Kınık'ta Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri, Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalışmalar için bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 03.03.2022 - 09:39

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Olgunsoy, Kınık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Ekmekçioğlu, Kınık OSB Bölge Müdürü Mert Ali Işık, İZYAŞAM Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri Nevin Bağdatlı, Belkıs Üner ve asil üyeleri Kınık’ta bir araya geldi.

İZYAŞAM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Bağdatlı, Kınık TDİOSB bölgesinde alan ziyareti ardından Kınık’ta faaliyet gösterecekleri tıbbi aromatik bitkiler konusunda görüşmeler yaptı. Görüşmelerde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Başkan Doğruer, "Kınık’ın gelişmesi konusunda bizim için büyük önem teşkil eden Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisas OSB çalışmaları hakkında istişarelerde bulunarak, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kınık TDİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Enver Olgunsoy’a, Kınık OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Ekmekçioğlu’na, Kınık OSB Bölge Müdürü Mert Ali Işık’a, İZYAŞAM Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri Nevin Bağdatlı ’ya, Belkıs Üner’e ve asil üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.