Dolar 32,2243
%-0.06
Euro 34,7395
%-0.18
Altın 2.455,920
%0.96
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya’dan Soyer’e jet yanıt: Gölge etme, başka ihsan istemez!

Kaya’dan Soyer’e jet yanıt: Gölge etme, başka ihsan istemez!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yıkımı tamamlanan Buca Cezaevi'nin rekreasyon ve otopark alanı olarak düzenlenmesine yönelik plan çalışmalarına başladı. Konuyla ilgili önergenin İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine alındığını belirten Başkan Tunç Soyer, ‘’ Yıkılan Cezaevi yeşil alan olsun dediğimizde 20 yıl önce bakanlığın isteğiyle hazırlanan planı gündeme getirenler oldu. Tartışmayı bitiriyoruz. Pazartesi meclisimize rekreasyon ve otopark plan teklifini getiriyoruz. Gelin hep beraber yapalım’’ dedi. Soyer’e cevap AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan geldi. Kaya sosyal medya hesabından, ‘’ Yalan söyledikçe batıyorsun Burası cezaeviydi. Bakanlık, AVM tipi cezaevi mi yapalım dedi . Hiç kıvırma, burayı AVM olarak planlayan sizsiniz, CHP'li Büyükşehir Belediyesi'dir! Cezaevini kaldırdığımız gibi, AVM planınızı da kaldıracağız. Gölge etme, başka ihsan istemez!’’ ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 08.10.2022 - 13:35

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Cezaevi’nin yıkılmasının ardından arazinin rekreasyon ve otopark alanı olarak düzenlenmesiyle ilgili plan çalışmalarına başladı. Rekreasyon ve otopark plan teklifinin İzmir Büyükşehir Belediye meclisine sunulacağını duyuran Başkan Tunç Soyer, ‘’ Buca'nın yeşile ihtiyacı var.  Yıkılan Cezaevi yeşil alan olsun dediğimizde 20 yıl önce bakanlığın isteğiyle hazırlanan planı gündeme getirenler oldu. Tartışmayı bitiriyoruz.  Pazartesi meclisimize rekreasyon ve otopark plan teklifini getiriyoruz. Gelin hep beraber yapalım’’ ifadelerini kullandı. 

Kaya: Yalan söyledikçe batıyorsun!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Başkan Soyer’in paylaşımını alıntılayarak Soyer’i çok sert sözlerle eleştirdi. Kaya açıklamasında, ‘’ Yalan söyledikçe batıyorsun! Burası cezaeviydi. Bakanlık, AVM tipi cezaevi mi yapalım dedi  Hiç kıvırma, burayı AVM olarak planlayan sizsiniz, CHP'li Büyükşehir Belediyesi'dir! Cezaevini kaldırdığımız gibi, AVM planınızı da kaldıracağız. Gölge etme, başka ihsan istemez!’’ ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.