Dolar 32,4833
%0.32
Euro 34,6882
%0.29
Altın 2.406,040
%1.08
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir SGK'dan anlamlı kutlama...

İzmir SGK'dan anlamlı kutlama...

Türkiye'nin en genç, en dinamik ve en köklü kurumlarından olan SGK bu sene 15’inci yaşını Sosyal Güvenlik Haftasında kutluyor.

  • Ege Postası
  • 19.05.2021 - 21:20

SGK haftasının da kutlandığı bu hafta içinde kalan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını, İzmir SGK İl Müdürlüğü farkındalık yaratacak bir etkinlikle kutladı.

Pandemi kurallarına uygun şekilde İzmir içinde ve Körfezde üzerlerinde SGK tişörtlü çalışanlar kurumsal farkındalığı ve sosyal güvenliğin görünürlüğünü arttırmak için 40 kilometre bisiklet sürdü.

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan buluşmada ise "Sigortasız çalışma, çalıştırma. Suça ortak olma" pankartı açarak kayıt dışı ile mücadeleyle kararlıklarını gösterdi.

Sosyak Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdürü Ekrem Gülcemal "Çok anlamlı bir gün. 19 Mayıs ve Sosyal Güvenlik Haftasını bir arada kutluyoruz.” dedi.

Gülcemal, Sosyal Güvenliğe hayatın her anında herkesin ihtiyacı olduğunu; sosyal güvenlik konusunu her daim ama özellikle bu hafta içinde görünür kılmak için kurum başkanımız İsmail Yılmaz'ın da talimat ve destekleri pandemi koşullarına uygun 81 ilde faaliyetler yaptıklarını söyledi.

Gülcemal, tüm SGK personelinin ve vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik haftalarını kutlarken işveren ve sigortalılara kayıtlı çalışmadan yana tercihlerini kullanmalarını, kayıt dışı çalışarak kendilerinin ve ülkelerinin geleceklerinden çalmamaları gerektiğini vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.