Dolar 32,2797
%-0.62
Euro 34,6481
%-0.45
Altın 2.408,600
%-0.58
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Mimarlık Ofisi

İzmir Mimarlık Ofisi

Teknolojik gelişmeleri ve çağdaş ilkeleri benimseyerek vizyonunu oluşturan Vero Concept Mimarlık, 2009 yılında Mimar Emre Öztürk ve Mimar Gonca Ateş Öztürk yönetiminde sektöre giriş yapmıştır.

  • Ege Postası
  • 07.01.2020 - 14:53

Günbegün daha ilerisini hedefleyen vizyonu ve kuruluşuyla bugüne değin sükse yapmış projelere imza atan misyonu ile faaliyet sürdürmektedir. Yatırımcı ve kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte çalışmalar yürüterek mimari yapıları tecrübe zenginliği ile harmanlayarak mimari ve iç mimari çalışmalar yürütmektedir. izmir mimarlık ofisi ile tasarım ve proje çalışmaları yürütülmektedir.

Tasarım çalışmalarını ve grafik çalışmalarını titizlikle; tecrübeye sahip ekibiyle yürütmektedir. Otel ve hastane konseptine özel referans çalışmaları ile de öncü isim olmaktadır. İlaveten uygulama ekibinin kalifiye statüsü yüksek olması ile yürütülmesi planlanan çalışmalarda her zaman bir üst kademe sonuçlar planlanmaktadır.

Referans Çalışmaları

Çalışma yürütülecek firmada özellikle çalışma örnekleri müşteri tarafından talep edilebilmektedir. Bu duruma istinaden Vero Concept Mimarlık, İzmir mimarlık ofisleri müşterisi için; referans çalışmalarını sunmaktadır. Konut, hastane, ofis, mağaza, okul ve restoran olmak üzre birçok proje için iş kabul etmektedir. Bu projelerde müşteri memnuniyetini yüksek düzeyde kazanmış referans çalışmaları ise;

- Park Tıp Merkezi(İzmir)

- Elara Hotel(İzmir)

- Tınaztepe Hastanesi(İzmir)

- Match Kozmetik(İzmir)

- AGS Marine(İzmir)

- Kolday Klinik(İzmir)

- Akçakaya Tekstil(İzmir)

- Şahin Hukuk(İzmir)

örnek çalışmalar ile yer almaktadır. Mimari ve iç mimari tasarım projelerini ekibi ile çalışma yürüterek ivedi sonuçlar elde etmeyi amaçlamaktadır. Buna istinaden başarıdan ödün vermemeyi de ilkesi olarak benimsemektedir. İzmir mimarlık projelerini gerçekleştirirken tasarım ekibinin çalışmaları her proje için ekstra efor ile gerçekleştirilmektedir.

Hedef Müşteri Kapasitesi

Halihazırda gerçekleştirdiği çalışmalar ile müşteri kapasitesi oldukça fazla olmaktadır. İleride gerçekleştirilecek projelerde de planlanan çalışmalarla daha geniş kitleye ulaşmak hedeflenmektedir. Öte yandan müşteri memnuniyetini esas alan bir diğer ilkesi ise; Özgün tasarım ve azami sonuç ilkesi olmaktadır. Azami sonuç hedefleri ile günbegün müşteri kapasitesini de arttıran bir politikayı benimsemektedir Vero Concept Mimarlık.

Mimari ve İç Mimari Projeleri Hakkında

Vero Concept Mimarlık, mimari ve iç mimari çalışmalarını titizlikle yürütürken müşteri ve hizmet politikasını benimsemektedir. Bu politikaların merkezinde ise; uygulama ve tasarım aşamaları yer almaktadır. Uygulama ve tasarım ekibinin kreatif fikirleri ile meydana getirilecek çalışmalar;

- Konut Projeleri,

- Villa Projeleri,

- Ofis Projeleri,

- Klinik & Hastane Projeleri,

- Otel Projeleri,

- Okul & Eğitim Projeleri

- Restoran & Cafe Projeleri,

- Sosyal Alan Projeleri,

- Mağaza & Showroom Projeleri ve

- Çocuk Odası Projeleri

projeleri ile mimari ve iç mimari projeler kapsamında yer almaktadır.

Basında Vero Concept Mimarlık

İnşaat platformu olan ve sükse yapmış projeleri tanıtan Homify'de yer almıştır. Başarısından söz ettiren medya içeriği ile Vero Concept Mimarlık ofisinin İzmir ve çevre iller olmak üzre ulusal bağlamda imza attığı projelere yer verilmiştir. Diğer basın mecralarında ise performans ve başarılarından söz ettirmiştir.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.