Dolar 32,3879
%-0.29
Euro 34,7985
%-0.02
Altın 2.405,130
%-0.73
Bist-100 10.162,00
%1.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hileli Apk oyunları nasıl yükleriz'

Hileli Apk oyunları nasıl yükleriz'

Hileli Apk oyun yüklemesi yapmak için öncelikle cihazınızın ayarlarına girerek izin vermeniz gerekmektedir. Bu işlem için izlemeniz gereken adımlar ise şu şekilde belirlenmiştir:

  • Ege Postası
  • 27.12.2019 - 16:42

Hileli Apk oyun yüklemesi yapmak için öncelikle cihazınızın ayarlarına girerek izin vermeniz gerekmektedir. Bu işlem için izlemeniz gereken adımlar ise şu şekilde belirlenmiştir: 

 Hileli Apk oyun yüklemesi yapmak için öncelikle "Ayarlar" sekmesine giriş yapmanız gerekmektedir.

Ayarlar menünüzde "Güvenlik" kısmı bulunmaktadır.

Bu sekmede bulunan "Bilinmeyen Kaynaklar" kısmını etkin hale getirmeniz gerekmektedir.

Ardından karşınıza bilinmeyen kaynaklardan uygulama indirmeniz durumunda olabileceklerle ilgili bir bilgilendirme metni gelmektedir. Bu metne onay vermeniz gerekecektir.

Onay verdikten sonra işleminiz gerçekleştirilmektedir. Bu sayede bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleyebilmeniz mümkün olacaktır.

Hileli Apk İndirmek Güvenli Mi'

Hileli apk indirme güvenilirliği, uygulamayı indirdiğiniz kaynağa göre değişiklik göstermektedir. Çünkü bilinmeyen bir kaynaktan uygulama indirmek, telefonunuzu bu kaynaklardan gelebilecek saldırılara karşı açık hale getirmektedir. Yani telefonunuza virüs bulaşması gibi tehlikeleri bünyesinde barındırmaktadır. Bu sebeple her kaynaktan değil güvenilir bir kaynaktan uygulama indirmeniz gerekmektedir. Güvenilir apk sunma konusunda en iyi kaynak Apk Dayı olarak bilinmektedir. Tamamen güvenilir uygulamaların ücretsiz bir şekilde sunulduğu platforma apkdayi.com linkine tıklayarak ulaşılabilmektedir.

Hileli apk Nereden İndirilir'

Hileli apk indirme işlemi için yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi en güvenilir kaynak, Apk Dayı platformudur. Platformda uygulamaların en güncel sürümleri ücretsiz olarak sunulmaktadır. Platform indirilebilecek uygulama içeriği de düzenli olarak güncellemektedir. Bu nedenle düzenli olarak ziyaret ederek uygulamaları takip etmekte yarar bulunmaktadır. Apk Dayı platformundan hileli apk indirmek için izlemeniz gereken adımlar ise şu şekilde belirlenmektedir:

Uygulama işlemi için üyelik gerekmemektedir. Ancak diğer üyelerle mesajlaşabilmeniz ve uygulamaları favorilere eklemeniz için üye olmanız gerekmektedir. Bu açıdan üye olmanız faydanıza olacaktır.

Üye olmadan işleminize devam etmek için öncelikle sitenin arama motoruna aradığınız oyunu yazmanız veya sol kısımda bulunan menüden "Hileli Oyunlar" kısmına tıklamanız gerekmektedir.

Bu kısımdan istediğiniz oyunu seçerek hileli veya hilesiz olarak indirme imkanınız bulunmaktadır.

Hileli Apk Oyun Nedir'

Hileli Apk oyun, ücretli uygulamaları veya oyunlarda ücretle satın alınan özellikleri ücret ödemeden kullanabileceğiniz bir imkandır. Uygulamaların pek çoğunda bazı özellikler ücretsiz olarak sunulurken bazı özellikleri kullanmak için para ödemeniz gerekmektedir. Oyunu hileli apk olarak Apk Dayı'dan indirdiğinizde ise para ödemeden bu özellikleri kullanma imkanınız bulunmaktadır. Örneğin, Brawl Stars oyununda özelliklerin açılabilmesi için elmas ve altın vermeniz gerekmektedir.

Hileli Apk Brawl Stars

Hileli Brawl Stars, oyunda ücret ödemeniz gereken özellikleri sınırsız bir şekilde sunmaktadır. Brawl Stars, çok beğenilen çevrimiçi aksiyon oyunlarından birisidir. Supercell şirketi tarafından geliştirilmiştir. Milyonlarca indirilen Brawl Stars oyunu grafikler ve oynama kolaylığı bakımından oldukça başarılı bir oyundur. Hileli bir şekilde Brawl Stars indirmekse sizi öne taşıyacak adımlardan birisidir. Çünkü online bir savaş oyunu olduğu için yaptığınız hamleler büyük önem taşımaktadır. Yeterli paraya ulaştığınızda ise karakterlerinizi geliştirme imkanınız artmaktadır. Oyuna sınırsız elmas ve altın hakkı ile önde başlamak isteyenler içinse Apk Dayı tarafından hileli apk imkanı ile indirme fırsatı sunulmaktadır. O oyunu indirebilir ve sınırsız elmas ve altın avantajı kazanabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.