Dolar 32,6188
%0.44
Euro 34,7266
%-0.02
Altın 2.514,770
%1.22
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Büyükşehir Belediyesi, engelli çocuğu ile çadırda kalan aileye konteyner gönderdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, engelli çocuğu ile çadırda kalan aileye konteyner gönderdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi; deprem bölgesi Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, zihinsel ve fiziksel engelli oğlu ile kaldığı belediye tesisinden, çatı yaptırılacak gerekçesiyle çıkarıldığını iddia eden belediye çalışanı Kazım Daşöz’e konteyner gönderdi. Depremzede aile, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 28.03.2023 - 14:10
  • Güncelleme: 28.03.2023 - 14:18

İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesi Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, belediyenin sosyal tesisinden çıkarıldığı iddia edilen, engelli çocuğu ile çadırda kalan Kazım Daşöz'e, ANKA Haber Ajansı’nın haberi üzerine konteyner verdi. Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür eden Kazım Daşöz, "Sağ olsun Allah razı olsun Büyükşehir Belediyesinden" dedi.

"YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ"

Osmaniye İzmir Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon sorumlusu Yusuf İşbitirici ise "Biz ailemizin mutlu olduğunu gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Bizim enerjimiz ailelerin burada depremzedelerin mutlu olduğunu görmek. Başkanımın bize o ailenin sıkıntısını gördüğü an 'yarım saat içinde bu işi çözelim' dedi ve hemen biz buraya müdahale ettik. Herkesin emeğine sağlık. Biz bu ülkeyi birlikte ayağa kaldıracağız. Yaraları birlikte saracağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.