Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli öğrencilerden deprem bölgesine ‘kadın dayanışma paketleri’

İzmirli öğrencilerden deprem bölgesine ‘kadın dayanışma paketleri’

Deprem bölgelerine yardımlar artarak devam ediyor. depremlerden etkilenen bölgelerde yaşayan kadınlara yardım amacıyla İzmirli öğrenciler tarafından toplanan hijyen ve bakım malzemelerinin bulunduğu ‘kadın dayanışma paketleri’ teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 28.03.2023 - 10:17
  • Güncelleme: 28.03.2023 - 10:43

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yardım seferberliği sürüyor. İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Komisyonu öncülüğünde, afet bölgelerinde yaşayan ve depremden etkilenen kadınlara destek olmak amacıyla kadın dayanışma paketleri oluşturuldu. Temel hijyen ve bakım ürünlerinden oluşan ped-günlük ped, çorap, başörtüsü, dikiş seti, el/yüz kremi, ayna, tırnak makası, cımbız, diş fırçası ve macunu, deodorant, ağda bandı, sabun, şampuan, kolonya, tuvalet kâğıdı, çamaşır deterjanı gibi yardımlar İKMYO fuaye alanında oluşturulan kadın dayanışma standında bir haftada toplandı.

Gönüllü öğrencilerin desteği toplanan ve paketlenen ürünler, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan dayanışma masasına teslim edilerek deprem bölgelerine ulaştırıldı. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.