Dolar 32,3676
%-0.35
Euro 34,7757
%-0.09
Altın 2.395,080
%-1.14
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl kadın kolları yöneticilerinden il başkanı hakkında şikayet dilekçesi

İl kadın kolları yöneticilerinden il başkanı hakkında şikayet dilekçesi

CHP İzmir’de bomba etkisi yaratacak bir gelişme yaşanıyor. İl kadın kollarından asil ve yedek bazı yöneticilerin, Kadın Kolları İl Başkanı Nurhan Yanya hakkında disiplin işlemi başlatılması için il başkanlığına dilekçe verdikleri öğrenildi. Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre şikayet dilekçesi veren yöneticiler Yanya'nın kendilerine hakaret ettiğini iddia etti.Dilekçelerin Genel Merkez'e de gönderildiği belirtildi. CHP İzmir'de bomba gelişme

  • Ege Postası
  • 25.07.2015 - 14:04
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de deprem etkisi yaratacak bir gelişme yaşanıyor. Ege Postası’nın edindiği bilgiye göre CHP İzmir Kadın Kolları’nda asil ve yedek bazı il yöneticileri, Kadın Kolları İl Başkanı Nurhan Yanya hakkında disiplin işlemi başlatılması için dilekçe verdi. Dilekçeler il başkanlığı dışında kargoyla Genel Merkez’e de gönderildi. Şikayet eden yöneticilerin Yanya’nın kendilerine hakaret ettiği iddiasında bulundukları öğrenildi.

İL BAŞKANLIĞI NE YAPACAK
Bedri Serter başkanlığındaki il ana kademe yönetiminin ilk toplantısında kadın kolları yönetiminden gelen şikayet dilekçelerini masaya yatırması bekleniyor.

TAŞ: HABERİMİZ VAR
Kadın Kolları MYK Üyesi Duriye Taş, “Dilekçelerden haberimiz var. İl başkanlığına verilen şikayet dilekçeleri genel merkeze de ulaştı. MYK’da görüşeceğiz. Ancak il kadın kolları başkanı hakkında disiplin işlemini başlatması gereken il başkanlığıdır ” dedi.

DANIŞMA KURULU KRİZİ!
Öte yandan kadın kollarında danışma kurulu krizi yaşanıyor. 29 Temmuz’da yapılacak danışma kuruluna tüzük gereği çağrılması gereken bir çok ismin çağrılmaması tepki çekti. İl Kadın Kolları Başkanı Yanya’nın ilk önce sadece kadın kolları ilçe başkanlarını çağırdığı daha sonra yönetimden gelen tepki üzerine il sekreteri ve il saymanını da çağırdığı öğrenildi. Toplantıya ilçe yönetimlerinin ve ilçelerdeki kadın meclis üyelerinin de çağrılması gerektiği ancak bu davetin çıkmadığı öğrenildi. Bir çok ismin İl Başkanı Yanya'ya tepki göstereceği ve danışma kuruluna katılmayacakları öğrenildi. 

Yanya, mart ayında İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden yönetimiyle birlikte istifa eden Özgün Utku’nun yerine il başkanlığına yeni yönetimiyle birlikte atanmıştı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.