Dolar 32,8363
%0.21
Euro 35,2202
%0.37
Altın 2.441,230
%-0.68
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZBAN’da kaçak yolcu dehşeti

İZBAN’da kaçak yolcu dehşeti

İzmir Banliyö Treni'ne (İZBAN) ücret ödemeden kaçak binmek isteyen A.Ö. (Ahmet Özgün) ve M.Ö. (Mehmet Özgün) kendilerini durdurmak isteyen güvenlik görevlilerine bıçakla saldırdı. Olayda Alsancak İstasyonu Operatörü Çağatay Ülger (27) boynundan ve elinden hafif şekilde yaralanırken, gözaltına alınan saldırganlar sevk edildikleri adliyede tutuklandı.     Güvenlik görevlilerine bıçakla saldırdılar

  • Ege Postası
  • 18.02.2018 - 00:01

Olay, dün (Cumartesi) akşam saatlerinde İZBAN Alsancak İstasyonun'nda meydana geldi. Turnikelerden ücret ödemeden geçmeye çalışan ve alkollü oldukları belirlenen A.Ö. ve M.Ö. kendilerine engel olmak isteyen istasyon operatörü Çağatay Ülger ve güvenlik görevlilerine küfrederek bıçakla saldırdı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis, saldırganları etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. İfadeleri alınmak Alsancak Polis Merkezi'ne götürülen saldırganlar, buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adliyede 'Kasten adam yaralama' suçundan tutuklandı.   

ARTI PARA15 ŞUBAT’TA BAŞLADI

İzmir’in bir ucundaki Aliağa’dan diğer ucundaki Selçuk’a kadar olan 136 kilometrelik hatta hizmet veren kent içi banliyö sistemi İZBAN, 15 Şubat Perşembe günü ’Artı Para’ adı verilen yeni sisteme geçti. Yeni uygulamada yolcular, 25 kilometreye kadar olan seyahatlerini yine 2,86 TL ödeyerek yapabilecek, sonrasında ise gittiği mesafenin ücretini verecek. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.