Dolar 32,8343
%0.2
Euro 35,2374
%0.42
Altın 2.446,270
%-0.48
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çakıroğlu son yolculuğuna uğurlandı

Çakıroğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kanser tedavisi gördüğü hastanede 55 yaşında vefat eden AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu'nun cenazesi Güzelbahçe Mezarlığı'nda toprağa verildi. AK Parti İzmir'in acı günü

  • Ege Postası
  • 17.02.2018 - 16:05

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu kanser nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen dün akşam hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Çakıroğlu 2 yıldır AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı görevini yürütüyordu.  Çakıroğlu'nun ölüm haberi AK Parti İzmir Teşkilatını yasa boğarken Çakıroğlu'nun cenazesi ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı'na getirildi.

Burada yapılan törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile milletvekilleri Nükhet Hotar, Kerem Ali Sürekli, Necip Kalkan ve Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İl eski Başkanı Bülent Delican, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Göz yaşları içinde ilçe başkanlığı önünde yapılan törenin ardından Çakıroğlu'nun naaşı Güzelbahçe Yukarı Çarşı Camisi'ne getirildi.

Camideki törene İzmir Valisi Erol Ayyıldız, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İnce ve CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam da katılarak Çakıroğlu ailesine ve AK Parti İzmir Teşkilatı'na başsağlığı diledi. 

İkindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Çakıroğlu'nun naaşı Güzelbahçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çakıroğlu'nun evli ve 2 çocuk babası olduğu, yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğü AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığının yanında, TOBB Türkiye İnşaat Yapımcıları Meclisi üyeliği de yaptığı öğrenildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.