Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Partili Kırkpınar milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı: ‘Kongrede yokum’

İYİ Partili Kırkpınar milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı: ‘Kongrede yokum’

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığına önümüzdeki kongrede aday olmayacağını resmen açıkladı. Kırkpınar, ‘’Genel Başkanımızın onayını aldıktan sonra il yönetim kurulunu topladım. Hem süreçle ilgili değerlendirme yaptık, hem de teşkilatımın birinci ayağı olan yönetimimin fikrini aldım. 60 kişiydik, 59 arkadaşımız milletvekili aday adaylığıma onay verdi’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 17.10.2022 - 12:25

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar Gündeme Bakış TV’de konrede aday olmayacağını açıkladı. Milletvekilliğine adaylığını koyacağını duyuran Kırkpınar partisinden destek aldığını söyledi. 

Başkan Kırkpınar açıklamasında, “Bugün benim için özel bir gün 17 Ekim 2018 tarihinde bundan tam 4 yıl önce İzmir İl Başkanlığı'na atandım. Partinin kuruluşundan beri partide görevliydim. 2018'de il sekreteri iken alınan erken seçim kararında İzmir ikinci bölge 4. sıradan milletvekili adayı oldum. Çok çalıştım, 16 ilçeyi 3 tur yaptım. Bir kısmı Ramazan ayı içindeydi buna rağmen sıkı çalıştık. Seçimden sonra 17 Ekim'de il başkanlığına getirildim. Seçimin gününde olacağını varsayarak 8 ay var diyebiliriz. Milletvekili olacak mısınız sorularının hepsine teşkilatıma soracağım yanıtımı vermiştim. İlçe kongrelerimizin askıya çıktığı günden birkaç gün önce genel merkezde il başkanları toplantısı oldu. Toplantının son bölümünde 'Bir daha il başkanlığına aday olmayacak il başkanlarını görmek istedi. Onların içinde ben de vardım. Genel Başkanımızın onayını aldıktan sonra il yönetim kurulunu topladım. Hem süreçle ilgili değerlendirme yaptık, hem de teşkilatımın birinci ayağı olan yönetimimin fikrini aldım. 60 kişiydik, 59 arkadaşımız milletvekili aday adaylığıma onay verdi ve ardından alkış oldu. Daha sonra ilçe başkanlarımızla bir toplantı yaptık, yaklaşık 3-4 saat sürdü. Seçim ve kongreler konuşuldu. İlçe başkanlarıma, 'Siz ilçelerin kale komutanlarısınız, ben size sormadan böyle bir işe soyunmam' dedim. 30 ilçe başkanı beni destekledi” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.