Dolar 32,4444
%-0.13
Euro 34,7413
%-0.66
Altın 2.438,780
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan Atatürk Anıtı'na Ziyaret

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan Atatürk Anıtı'na Ziyaret

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Milletvekilliği aday tanıtımı öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

  • Ege Postası
  • 18.04.2023 - 11:32
  • Güncelleme: 18.04.2023 - 14:12

ALİ ÇATALBAŞ-EGE POSTASI- 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala partiler  çalışmalarına devam ediyor. Bugün Cumhuriyet Meydanında İYİ Parti İzmir İl Başkanı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili adayları Atatürk Anıtına çelenk bırakarak anma töreni gerçekleştirdi.Tören İYİ Parti Milletvekili Adaylarında Müsavat Dervişoğlu da yer aldı.

Törende konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, " Sayın grup başkan vekilim sayın genel başkan yardımcımız. Kıymetli ilçe başkanlarım. İl yönetim kurulu üyelerim ve 28. Dönem İYİ Parti İzmir milletvekili adaylarımız. Kıymetli, iyi partili gönüldaşlarım. Ve kıymetli basın mensupları bugün burada
atamızın huzurunda kutlu bir yola çıktığımız günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Cumhuriyetimizin 100.Yılında. Yüzyıl seçimi olarak nitelendirilen ve çok önemli bir yol ayırımına şahit olacağımız 14 Mayıs seçimleri öncesi. Kutlu iktidar yoluna çıkarken, bugün burada. Kurucumuz, Başbuğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün
huzurunda toplanmış bulunmaktayız. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in kurmuş olduğu ve bizlerin de neferleri yaptığı İYİler hareketi olarak Sayın ve merhum Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün evlatları olarak bugün burada kendisine bağlılıklarını bildirmeye ve bu kutlu yola çıkmaya ve kendisi önünde söz vermeye hep beraber buluştuk. Kıymetli atam. İYİ Parti İzmir İl teşkilatı'nın neferleri olarak senin evlatların olarak. Kurmuş olduğun bu büyük devletin. Bizi biz yapan değerleri kurucu değerleri 15 Mayıs sabahı tekrar tesis etmek için yola çıktık. Bizler senin göstermiş olduğun hedeflere yönelmek için yola çıktık. Bizler sana sonuna kadar bağlı kalacağız. Senin yolundan yürüyeceğiz kurduğun ölçüde gösterdiğin amaçta hiç durmadan yürüyeceğime İzmir teşkilatımız olarak varlığımız Türk varlığına armağan olsun, Ne Mutlu Türküm Diyene '' dedi.

İYİ Parti bugün saat 13:00'da ise Konak Belediyesi Selahattin Akçicek Kültür Merkez'inde aday tanıtımı lansmanı tüm adayların katılımı ile düzenlenecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.