Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven’den o toplantı için açık görüş: Ben destekliyorum

Güven’den o toplantı için açık görüş: Ben destekliyorum

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven dün yapılan Asansör zirvesine annesinin rahatsızlığı nedeniyle katılamadığını belirterek bu akşam yapılacak ilçe başkanları toplantısına ise katılmamasının doğru olduğunu söyledi. Güven, “İlçe başkanlarımızın bir araya gelmesini destekliyorum” dedi. Güven’den o toplantı için açık görüş

  • Ege Postası
  • 26.12.2017 - 14:48

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun dün milletvekilleriyle yaptığı Asansör zirvesine, annesinin rahatsızlığı nedeniyle katılamadı. Egepostası’nın sorularını yanıtlayan İl Başkanı Güven,  annesinin yaşı nedeniyle bazı sağlık sorunları olduğunu ifade ederek katılamamasının sebebinin bu olduğunu belirtti.

“BEN ONLARI DAVET EDEBİLİRİM”

Bu akşam ilçe başkanlarının bir araya gelerek il başkanlığı sürecini görüşeceği toplantıya davet edilmemesiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Güven, “Davet etmemeleri gayet normal. Kendileri bir araya gelerek bir değerlendirme yapacaklar. Zaten onlar davet etmezler, ben onları ile davet edebilirim” dedi.

“YARARLI BULUYORUM”

İlçe başkanlarının bir araya gelerek süreci değerlendirmesinin normal olduğunun altını çizen Güven, “Benim bu toplantıda olmam doğru değil. Kendi aralarında yapmaları normal. Ben de yapmalarını yararlı buluyorum. İnisiyatif alarak sürece katkıda bulunmaları yararlı” şeklinde konuştu.

“KOCAOĞLU İL’E GİDECEK”

Öte yandan bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu saat 16.00’da CHP İzmir İl Başkanlığı'nda il yöneticileri ile il disiplin kurulu üyeleriyle İl Başkanı Güven başkanlığında bir görüşme yaparak il başkanlığı sürecine yönelik mutabakat adayı ile ilgili görüş alacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.