
Güç’ten il kongresi öncesi Aslanoğlu’na ziyaret!
CHP Genel Merkezin İzmir İl Kongresi adayı Çağatay Güç, kongreye saatler kala Şenol Aslanoğlu’nu evinde ziyaret etti.
- Ege Postası
- 17.10.2025 - 14:22
- Güncelleme: 17.10.2025 - 14:24
EGEPOSTASI- CHP İzmir’de kongre sürecinin tamamlanmasına sayılı saatler kaldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON'a yönelik soruşturmada kooperatif eliyle usulsüzlük yapıldığı iddiaları ile ilgili açılan davada yargılanan Şenol Aslanoğlu Genel Merkezin isteğiyle geçtiğimiz günlerde İl Kongresinde tek aday olmuştu.
CHP Genel Merkezi, 105 gün tutuklu olan ve 13 Ekim’de gerçekleşen 2’inci duruşmada ev hapsiyle tahliye edilen Şenol Aslanoğlu’nun adaylığı konusunda yön değiştirdi.
Dün açıklanan karara göre Genel Merkez, geçtiğimiz yerel seçimlerde Aliağa Belediye Başkan adayı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olan Çağatay Güç ile devam etme kararı aldı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Çağatay Güç ve İl Başkan Vekili Barış Özdemir kongreye saatler kala CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu evinde ziyaret etti.
Güç, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak şu ifadelere yer verdi:
“Kongremiz öncesinde Genel Başkan Yardımcımız Ensar Aytekin ile birlikte ev hapsinde olan İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu’nu ziyaret ettim. Partimize ve örgütümüze kattığı emek, mücadele ve katkılar için kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi, zor zamanlarda bile dayanışmayı ve umudu büyüten bir ailedir.
Bugün İzmir’de yapılacak 39. Olağan İl Kongremiz, bu inancın en güzel göstergesi.
Omuz omuza, yan yana, hep birlikte!
Birlikte güçlüyüz!”
Yorum Yazın