Dolar 32,1944
%-0.02
Euro 34,9854
%-0.06
Altın 2.520,670
%0.8
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski başkan Yılmaz’dan kongreye saatler kala ‘adaylık’ açıklaması ve dikkat çeken uyarı

Eski başkan Yılmaz’dan kongreye saatler kala ‘adaylık’ açıklaması ve dikkat çeken uyarı

CHP Kınık eski İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Salih Barut’un tek aday olarak seçime gideceği Kınık İlçe Kongresi için bir il başkan yardımcısının, Ahmet Kanat başkanlığındaki geçici ilçe yönetiminden birisini aday çıkartmaya çalıştığını iddia etti. Yılmaz, “Böyle bir şey olursa ilçe başkanı adayı değişir, Salih Barut da yönetime girer ve 10 gün sonra ilçe başkanı olur. Anlayan anladı” mesajını verdi.

  • Ege Postası
  • 25.02.2022 - 14:55

ARDA AKDENİZ/EGEPOSTASI –  26 Şubat Cumartesi (Yarın) günü yapılacak CHP Kınık İlçe Kongresi’ne bir gün kala, ilçede yapılan yoğun müzakereler sonucunda tek aday olarak Salih Barut isminde uzlaşı sağlandı.

CHP Kınık eski İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, kongre için aday belirleme sürecini Ege Postası’na değerlendirdi. Yılmaz, “Salih Barut üzerinde tek adayla anlaştık. Bu konuda İl Başkanı (Deniz Yücel) ve il yöneticileriyle mutabığız. Yönetim kurulu listesi de İl Başkanı’nın bilgisi dahilinde yapıldı. Mehmet Çetinkaya da adaylıktan çekilerek Salih Barut’u destekleme kararı aldı” ifadelerini kullandı.

'KAYYIM YÖNETİMDEN ADAY' İDDİASI

Öte yandan adaylık konusuyla ilgili bir iddiayı öne süren Yılmaz, “Bir il başkan yardımcısı kayyım yönetimden birisini aday çıkartmaya çalışıyor. Böyle bir şey olursa ilçe başkanı adayı değişir, Salih Barut da yönetime girer ve 10 gün sonra ilçe başkanı olur. Anlayan anladı” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.