Dolar 32,4246
%0.2
Euro 34,8147
%0.07
Altın 2.399,950
%0.13
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erol 'İzmir' iddiası ile ilgili konuştu

Erol 'İzmir' iddiası ile ilgili konuştu

CHP Tire üyesi olduğu ortaya çıkan ve İzmir’den milletvekili adayı gösterileceği iddia edilen Gürsel Erol, Ege Postası’na konuştu.

  • Ege Postası
  • 17.11.2014 - 12:32
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na en yakın isimlerinden olan ‘partinin kara kutusu’ olarak nitelenen Gürsel Erol’un CHP Tire’ye üye olduğu ve İzmir’den milletvekili adayı gösterileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

EROL: TUNCELİ'DE SEÇİM BÜROM HAZIR
Erol, İzmir’de dillendirilen iddialara Ege Postası aracılığıyla yanıt verdi. Erol,“ Tire’de ev almıştım. İkametgahım ordaydı.
 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Tire'de oy kullandım.Üyeliğimde otomatikman oraya kaydırılmış. İzmir’den milletvekilliği adaylığım söz konusu değil. Hafta içi üyeliğimi Tunceli’ye aldıracağım. Tunceli’de seçim bürolarım bile hazır. Afişlerim hazır. Kendime ait sitemde Tunceli'ye yönelik çalışmalarımın görselleri mevcut. İzmir’e yönelik bir talebim, beklentim ve girişimim yok” dedi.

DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI
Erol, 14 Eylül'de Ege Postası'na verdiği  röportajda önseçim olursa Tunceli'den aday olacağını söylemişti. Erol, “ Tunceli’den aday olmayı düşünüyorum ama buna kendim karar vermeyeceğim. Birincisi Tunceli’de kesinlikle önseçim yapılmalıdır. Önseçim yapılmazsa hiçbir şartta müracaat bile yapmam aday olmam” demişti.

Röportajın devamını okumak için linke tıklayın...


SİTEDEN DUYURDU
Erol kendine ait www.gurselerol.com.tr internet sitesinden "Hizmet için varız, Dersim'in geleceğine adayız" diyerek Tunceli'den Milletvekili  aday adayı olduğunu açıkladı.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.