Dolar 46,6212
%0.12
Euro 53,1420
%0.14
Altın 6.126,417
%1.61
Bist-100 14.274,02
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan’dan kabineye ve teşkilata saha talimatı iddiası: Kayıtsız kalan bedelini öder

Erdoğan’dan kabineye ve teşkilata saha talimatı iddiası: Kayıtsız kalan bedelini öder

AK Parti MKYK toplantısında konuşan Erdoğan'ın, kabine ve teşkilata sahadan gelen taleplerin dikkate alınması yönünde uyarılarda bulunduğu öne sürüldü. Erdoğan'ın, "Kayıtsız kalanlar bunun bedelini öder" dediği aktarılırken, toplantıda yeni çözüm süreci ve BYD yatırımı da gündeme geldi.

  • Ege Postası
  • 24.06.2026 - 08:52

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın partisinin MKYK toplantısında kabine ve teşkilata yönelik uyarılarda bulunduğu öğrenildi

Erdoğan'ın, sahadan gelen taleplerin görmezden gelinmemesini isteyerek, "Yetki sahipleri siyaseti ciddiye alacak. Kayıtsız kalanlar bunun bedelini öder" dediği belirtildi.

AK Parti'nin MKYK toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ın, kabine ve teşkilata yönelik dikkat çeken mesajlar verdiği öğrenildi.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Erdoğan, sahadan siyasetçilere iletilen taleplerin dikkate alınması gerektiğini belirterek, "Bizim işimiz hizmet etmek, sahadan siyasetçinin ilettiği sorulara cevap vermektir. Sahadan sizlere iletilenler görmezden gelinemez" dedi.

Erdoğan'ın, "Yetki sahipleri siyaseti ciddiye alacak. Siyasetçilerin vatandaş adına ilettiği taleplere kayıtsız kalınmayacak. Herkes işini liyakat ve sadakatle yapacak. Kayıtsız kalanlar bunun bedelini öder" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

"TERÖRSÜZ TÜRKİYE" SÜRECİ

Toplantıda "Terörsüz Türkiye" olarak adlandırılan yeni çözüm sürecinin de gündeme geldiği belirtildi. Erdoğan'ın, Cumhur İttifakı olarak gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirterek, "Yakın zamanda yasal süreci başlatmak ve süreci hızlandırmak istiyoruz. Diğer siyasi partilerin de destek vermesi süreci güçlendirecektir" dediği öğrenildi.

"IBAN MAĞDURU DİYE BİR ŞEY YOK"

Toplantıda kamuoyunda "IBAN mağdurları" olarak bilinen konu da ele alındı. Bazı MKYK üyelerinin mağduriyetlerin giderilmesini istediği, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'in ise "IBAN mağduru diye bir şey yok. Burada mağdur olan, parası çalınan kişidir. Hesabını kullandıranlar mağdur değil, suça iştirak eden kişilerdir" dediği aktarıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.