Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘Menemen’ çıkışı

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘Menemen’ çıkışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Menemen üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu’nun parti içerisindeki taciz, tecavüz ve hırsızlık gibi olayların üzerini örtmeye çalıştığını iddia eden Erdoğan, Menemen örneğini verdi ve “İşte Menemen... Menemen’de neler oldu biliyorsunuz. Sonunda hamd olsun... Menemen’de şimdi AK Parti iktidar oldu”

  • Ege Postası
  • 08.02.2021 - 16:15

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleştirilen AK Parti Bayburt, Niğde, Giresun ve Zonguldak İl Kongrelerinde video konferans yoluyla konuştu.

Konuşmasında bir süredir İzmir siyasetinin gündeminden düşmeyen Menemen Belediyesi'nde yaşananlara da değinen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu “Menemen” üzerinden eleştirerek, “Hiçbir yol aşılamayacak kadar yüksekten geçmez. Bunu bilesiniz. CHP’nişn tek işi, terazisinin kefelerine yereştirdiği partileri dengede tutarak kurduğu kirli ittifakın bozulması engellemeye çalışmaktır. CHP’nin başındaki zatın bu çarpık denkleme karşı, özellikle herkesi kapı dışarı ederek sergilediği diktatörlük ise tek parti devriyle yarışır seviyeye geldi. Yıllarca bizi tek adamlıkla suçlayanların dönüp dolaşıp geldikleri yer, partilerini tek adamcağız siyasetine mahkum etmektir” dedi.

Erdoğan Menemen’e ilişkin ise şunları söyledi; “Tek başarı hikayesi, partisinin başına kasetle gelmek olan bir kişinin, bugün CHP içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık, arsızlık işlerinin üzerini örtmeye çalışmasını da kendi karakterine veriyoruz. İşte Menemen... Menemen’de neler oldu biliyorsunuz. Sonunda hamd olsun... Menemen’de şimdi AK Parti iktidar oldu.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.