Dolar 32,3689
%-0.35
Euro 34,7001
%-0.3
Altın 2.390,250
%-1.34
Bist-100 10.169,00
%1.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray'ın siyasi başdanışman olarak atanmasının ardından Dervişoğlu'dan dikkat çeken paylaşım

Çıray'ın siyasi başdanışman olarak atanmasının ardından Dervişoğlu'dan dikkat çeken paylaşım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultay sürecinde ‘muhalif’ söylemleri ile öne çıkan İzmir Milletvekili Aytun Çıray’la bugün bir araya geldi.Görüşmenin ardından İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti lideri Akşener'in siyasi başdanışmanı olarak atandı. Çıray'ın atanması kararının ardından, İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nun isim vermeden, "Parti politikalarını bu denli istiskal ve parti yöneticilerine bunca hakaretten sonra, o makam, o kişiye az gelir. Önünü açmak lazım!.." paylaşımı dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 07.02.2021 - 23:06

EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray bugün sürpriz bir şekilde Genel Başkan Meral Akşener ile görüştü. Görüşem sonrası Çıray, Siyasi Başdanışmanlık görevine getirildi. 

İYİ Parti’de geçen yıl yapılan kongrede genel idare kuruluna giremeyen İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın da aralarında bulunduğu bir grup milletvekili parti içinde muhalif bir oluşumun başını çekmişti.

Çıray'ın atanması kararı İYİ Parti'de yeni bir tartışma başlatırken, İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nun, sosyal medyadan isim vermeden paylaştığı mesajlar ise dikkat çekti.

Dervişoğlu, sosyal medyadan şu paylaşımları yaptı;

"Bir ince satış var lakin malı ve taciri ifşa etmeden önce, ince ince düşünmemiz gerekiyor. Acelemiz yok yani!..

Hiç kimse beni öfkeyle laf söylemeye ve kontrolsüz adımlar atmaya zorlamasın. Bunca tecrübeyi, gözümden sapanla vurulmak için yaşamadım. Sadece bilinsin istedim.

Parti politikalarını bu denli istiskal ve parti yöneticilerine bunca hakaretten sonra, o makam, o kişiye az gelir. Önünü açmak lazım!..

Sabah ola hayrola... Yarın başka önermelerim de olacak!.."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.