Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En şık vitrin seçilecek

En şık vitrin seçilecek

Başkentlilere 14 Haziran’dan bu yana eğlence ve ucuzluk imkanları sunan Ankara Shopping Fest’te (ASF-Ankara Alışveriş Festivali) halkın oylarıyla seçilen ‘En Şık Vitrin‘ yarın açıklanacak.ASF‘den yapılan açıklamaya göre ikinci...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 12:14
Başkentlilere 14 Haziran’dan bu yana eğlence ve ucuzluk imkanları sunan Ankara Shopping Fest’te (ASF-Ankara Alışveriş Festivali) halkın oylarıyla seçilen ‘En Şık Vitrin‘ yarın açıklanacak.



ASF‘den yapılan açıklamaya göre ikinci yılında konser, etkinlikler ve indirimli satışlarla devam eden festival vitrinleriyle göz doldurdu. Başkentlilere alışverişin en keyiflisini yaşatan etkinlik sona ererken, Stil Danışmanı-Yazar Aysun Kaba’nın organize ettiği ‘En Şık Vitrin‘ yarışmasının sonuçları da belli oldu.
Yarışmanın ilk aşamasında [email protected] internet adresine yapılan başvurular ön elemeden geçirildi. İkinci aşamada www.ankarashoppingfest.com.tr internet sitesinde yapılan halk oylamasıyla belirlenen vitrinler, son olarak aralarında sivil toplum örgütlerinin başkanları, siyasetçiler ve girişimcilerin bulunduğu bir jüri tarafından değerlendirildi.

Stil Danışmanı-Yazar Aysun Kaba’nın öncülüğünde gerçekleşen yarışmada en şık üç vitrinin sahibi mağazalar yarın akşam Limak Ambassadore Otel’de düzenlenecek organizasyonla açıklanacak. Yarışmada dereceye girenlere birer plaket verilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.