Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkiye Finans'tan TESK üyelerine özel kredi imkanı

Türkiye Finans'tan TESK üyelerine özel kredi imkanı

Katılım bankası Türkiye Finans, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile üye işletmeler için hazırladığı finansman paketlerine dair protokolü imzaladı. The Ritz Carton’da yapılan imza törenine TESK Genel Başkanı Bendevi...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 11:16
Katılım bankası Türkiye Finans, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile üye işletmeler için hazırladığı finansman paketlerine dair protokolü imzaladı. The Ritz Carton’da yapılan imza törenine TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk ile federasyon ve banka yetkilileri katıldı.

Törende konuşan Derya Gürerk, yapılan anlaşmanın kendileri için önemli olduğunu kaydetti. İlk olmasından ve Ramazan ayı öncesinde yapılmasından dolayı 2 büyük önemi olduğunu aktaran Gürerk, şu açıklamalarda bulundu:

"Bunu Ramazan ayı bereketi olarak lanse ediyoruz. TESK üyelerine hem vadede hem fiyatta çok uygun şartlarda finansman imkanı sağlıyoruz. Makine tesisatı konusunda, mal alımları konusunda çok önemli bir fark oluşturacağını düşünüyoruz. Herhangi bir limit yok, derinleştirmek istiyoruz. Biliyorsunuz 2 ay içinde 1 milyar dolara yakın bir borçlanma yaptık. 500 milyon dolarlık bir SUKUK çıkardık, 500 milyon dolarlık bir sendikasyon aldık. Kaynağımız bol, bunu sevgiyle sevinçle TESK üyelerine kullandırmayı istiyoruz."

3 milyona yakın üyesi olan TESK’in, aileleri ve yanında çalışanları ile birlikte yaklaşık 30 milyonluk bir gruba ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Gürerk, "Bu insanların ihtiyaçlarına ulaşmamız söz konusu. Bu ihtiyaçları giderecek ürünler de biz de söz konusu. Onları da son dönemde geliştirdik. Onların işleri gelişirken, biz de reel ekonomiye destek olacağız." şeklinde konuştu.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de Türkiye Finans ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Esnaf ve sanatkara böyle avantajlı bir kredi kullanma imkanı sunmak ekonomiye önemli bir katma değer sağlayacaktır. Biz böyle bir iş birliğine başlamanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte de iş hayatına önemli katkı yapacağını düşünüyoruz." diye konuştu.

İmzalanan protokol ile TESK üyelerine özel vade ve kar oranları ile hazırlanan Hızlı Çözüm Paketi, İşyerimi Yeniliyorum Paketi, İşletme Destek Paketi ile Makine ve Teçhizat Destek Paketi, 2 milyonu aşan esnaf ve sanatkarın kullanımına sunuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.