Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dr. Sadık Doğruer'den büyük müjde: Bergama'ya bölge hastanesi sözü

Dr. Sadık Doğruer'den büyük müjde: Bergama'ya bölge hastanesi sözü

Cumhur İttifakı Bergama Adayı Dr. Sadık Doğruer, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatları ve kadın kolları ile birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 11.02.2024 - 11:42
  • Güncelleme: 12.02.2024 - 11:39

Tanışma toplantısında Kadın Kolları üyeleri ile tek tek ilgilenen Dr. Sadık Doğruer, çocukları da hediye ile sevindirdi. 

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, “Cumhur İttifakı'nın bayrağını birlikte başarıya sizlerle taşıyacağız. Doğruer  Kınık'ı İzmir ilçelerinin yıldızı yaptı. Bergama'yı da sizlerle yıldız yapacağız” dedi.

MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin de konuşmasında; “Siyaset kadınlar olmazsa olmaz ve bizim bir ayağımız eksiktir. Bu yüzden siz kadınlara büyük görev düşmektedir. Gönül vermiş, inanmışsanız başarı gelir. Yeter ki  herkes üzerine düşeni yapsın. Bergama’yı kazanmak, gerçeği yarım eser bırakmamak ve daha fazlasını yapmalıyız." dedi.

Sadık Dogruer: Ben elçiyim, koltuk sevdam yok

Dr. Sadık Doğruer de şöyle konuştu:

“Biz her yerde Cumhur İttifakı olarak hizmet aşığıyız. Ben başkan olmaya gelmedim. Millete elçi olmaya, Bakırçay havzasını büyütmek ve kalkınması için geldim. Sorumluluk aldık ama bu işin bir yükü var ben bu yükü sizlerle birlikte taşımaya hazırım. Başkan olmak yetmez. Devletle el ele vererek çalışırsak başarırız.

Bergama'ya bölge hastanesi vaadi

Mevcut Bergama Hastanesi'nin yetersiz geldiğini, bölge hastanesi yapmaya talibim. Kimseyi kırmadan, incitmeden çalışacağım. Bölgemize yapılacak 20 bin kişiye iş sağlayacak Batı Anadolu Serbest Bölgemiz ile Bakırçay'ı kalkındırmak için geldim.

Kesinlikle işi aşı büyütmeye geldim

En ciddi projem samimiyettir. Gönül kırmadan belediye yönetmek. Ben yola çıktıklarımı asla yolda değiştirip kimseyi satmam. Biz siyasi parti yarışı için yapmıyoruz. Hizmet etmek peşindeyiz. Var olan bir tuğlanın üstüne bir tuğla koymak için adayız. Yerinde hizmeti yönetirim. Çalışırım, çalıştırırım. Hiç kimsenin de hakını yemem yedirtmem. Bergama'nın kaderini değiştirecek seçim için sizlerle birlikte başaracağız”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.