Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Destici: Müslüman Türk milletinin bayramını kutluyorum

Destici: Müslüman Türk milletinin bayramını kutluyorum

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Müslüman Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.Mustafa Destici, yayımladığı mesajda, hürriyet ve bağımsızlık için yakılan meşalenin...

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 16:31
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Müslüman Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Mustafa Destici, yayımladığı mesajda, hürriyet ve bağımsızlık için yakılan meşalenin ateşlendiği, milli mücadeleye yürünen yolda ilk adımın atıldığı 19 Mayıs'ın, Türk milletinde yeniden umutların yeşermesinin adı olduğuna işaret ederek, "İdrak etmekte olduğumuz 19 Mayıs'ın 94'üncü yılında, tarihte olduğu gibi millet olarak birlik ve beraberlik içinde yaşamaya mecbur olduğumuzu bir kez daha idrak etmek zorundayız." dedi.

“ASİL KANDAN DOLAYI MÜSTERİHİM”

Bağımsızlık yürüyüşü başlatan Mustafa Kemal’in komutasındaki iradenin Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmayı başardığını belirten Destici, "19 Mayıs’ın idrak ve kararlılığını yaşayıp yaşatmada kendilerine önemli görevler düşen gençlerimizin, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve necip Türk milletine karşı görev ve sorumluluklarını en güzel şekilde yerine getireceklerinden, damarlarında dolaşmakta olan asil kandan dolayı ümitli ve müsterihim. Her yandan emperyalist, hak ve adalet düşmanları tarafından ablukaya alınan asrın donanımından yoksun bir milletin, istiklal ve hürriyet gibi önemli mefhumlar için verdiği haysiyet izzet dolu mücadelenin sembol günü olan 19 Mayıs'ın 94. yıl dönümünü idrak etmenin heyecanını tekrar yaşıyoruz. Hürriyet güneşi 19 Mayıs’ta doğmuş, aziz ve şüheda yurdumuza ışıl ışıl yayılarak büyük bir güven ve itimat vermiştir. Tarihin sinesinde hep var olmuş ve ilelebet kalacak milletimizde bu inanç ve kararlılıkla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurmuştur.“ açıklamasını yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.