Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’lilerden Mudanya'da alternatif 19 Mayıs

CHP’lilerden Mudanya'da alternatif 19 Mayıs

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bursa'nın Mudanya ilçesinde CHP’liler önceki akşam meşalelerle yürürken, 19 Mayıs sabahı Atatürk anıtına ayrı çelenk sunumu yaptı.CHP Mudanya İlçe Gençlik Kolları'nın...

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 15:25
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bursa'nın Mudanya ilçesinde CHP’liler önceki akşam meşalelerle yürürken, 19 Mayıs sabahı Atatürk anıtına ayrı çelenk sunumu yaptı.

CHP Mudanya İlçe Gençlik Kolları'nın organize ettiği 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Önceki akşam Mütareke Binası önünde toplanan grup, burada açılan pankart ve yakılan meşalelerle başlattığı yürüyüşü sahil boyunca sürdürdü.

Bursa İl Başkan Yardımcısı Denizhan Sezgin’in de hazır bulunduğu yürüyüşe, CHP İlçe Başkanı Rüştü Cozlan, Gençlik ve Kadın Kolları ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. İskele Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önünde CHP Mudanya İlçe Gençlik Kolları Sekreteri Nurdan Şengül basın açıklaması yaptı. 1919 yılından Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna kadar olan süreci anlatan Şengül, ülkenin son derece zor günlerden geçtiğini ifade ederek, “Biz savaş değil barış istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileri götürmek, okumak, iş hayatımızın haklarının tam olmasını ve insan gibi yaşamak istiyoruz.” dedi. Şengül ayrıca, Hatay’da meydana gelen olayları şiddetle kınadı.

DSP ÇELENK SUNAMADI

Öte yandan, Rüştü Cozlan başkanlığındaki CHP İlçe Başkanlığı, Mudanya Kaymakamlığı’nın resmi programı ardından, İskele Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sunumu yaptı. Anıta çelenk sunmak isteyen DSP Mudanya İlçe Başkanlığı ise izin almadığı için çelenk koyamadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.