Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz Yücel'den Süleyman Soylu'ya sert yanıt: Hadsizce cevap vereceğinize...

Deniz Yücel'den Süleyman Soylu'ya sert yanıt: Hadsizce cevap vereceğinize...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, CHP Lideri Özgür Özel hakkında yaptığı açıklamaya yanıt verdi. CHP'li Deniz Yücel, sosyal medya hesabından Soylu'yu da etiketleyerek, "Türkiye tarihinde hiçbir İçişleri Bakanı'nın adı sizinki kadar kirli işlere karışmadı. Hiçbiri sizin kadar dava dosyalarının konusu olmadı. Hiçbir içişleri bakanının sizinki kadar suçlularla fotoğrafı çıkmadı. Siz ülkenin 1. partisinin genel başkanına hadsizce cevap vereceğinize emniyet teşkilatını nasıl birbirine düşürdüğünüzü, çete dosyalarında neden bol bol adınızın geçtiğini çıkın anlatın." dedi.

  • Ege Postası
  • 21.05.2024 - 21:17
  • Güncelleme: 21.05.2024 - 21:40

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugünkü TBMM grup toplantısında eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için “Süleyman Soylu, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kriminal ve karanlık bakanı” ifadelerini kullanmıştı. Süleyman Soylu ise, Özel’in kendisiyle ilgili sözlerine yanıt verdi.

Soylu, “Özgür Özel Bey, yaptırdığınız makyaj operasyonları yetmiyor, akıl operasyonu da lazım ancak onun da çaresi yok. Bir önceki başkanınız da aynı iftiraları söyleyerek ‘ortak’ kumpasınızla gitti. Esas patronunuzdan kurtulabilirseniz, Allah’a şükür biz buradayız… Bu arada cezaevindeki bilumum PKK DHKPC’li kriminal olmayan terörist arkadaşlarınızı da unutmayınız.” dedi.

Özgür Özel ile Süleyman Soylu arasında başlayan tartışmaya CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel de dahil oldu. Yücel sosyal medya hesabından Soylu'yu da etiketleyerek, sert açıklamalarda bulundu.

Yücel şunları söyledi:

"Türkiye tarihinde hiçbir İçişleri Bakanı'nın adı sizinki kadar kirli işlere karışmadı. Hiçbiri sizin kadar dava dosyalarının konusu olmadı. Hiçbir içişleri bakanının sizinki kadar suçlularla fotoğrafı çıkmadı. 

Siz ülkenin 1. partisinin genel başkanına hadsizce cevap vereceğinize emniyet teşkilatını nasıl birbirine düşürdüğünüzü, çete dosyalarında neden bol bol adınızın geçtiğini çıkın anlatın.

Eğer biraz onur, haysiyet sahibiysen hakkındaki iddialarla ilgili savcılara ifade verirsin. Milletvekili dokunulmazlığının arkasına sığınmazsın 
@suleymansoylu"

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.