Dolar 42,3302
%0.19
Euro 49,2435
%-0.04
Altın 5.676,550
%0.36
Bist-100 10.596,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme Belediyesi'nden vatandaşlara hatırlatma: Vergi ödemelerinde son gün 1 Aralık Pazartesi

Çeşme Belediyesi'nden vatandaşlara hatırlatma: Vergi ödemelerinde son gün 1 Aralık Pazartesi

Çeşme Belediyesi, vatandaşların 2025 yılı emlak, ilan ve reklam ile çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri için son tarihin 1 Aralık Pazartesi olduğunu hatırlattı.

  • Ege Postası
  • 13.11.2025 - 09:56
  • Güncelleme: 13.11.2025 - 09:58

Belediyeden yapılan açıklamada, vergilerini zamanında ödemek isteyen vatandaşların, https://ebelediye.cesme.bel.tr/adresi üzerinden online olarak ya da Çeşme Belediye Binası ve Alaçatı Ek Hizmet Binası’nda bulunan veznelerden kolaylıkla ödeme yapabilecekleri belirtildi.

Belediye yetkilileri, vergilerin yasal süresi içinde ödenmemesi hâlinde gecikme faizlerinin uygulanacağına dikkat çekerek, vatandaşların işlemlerini son güne bırakmamaları çağrısında bulundu.

Vatandaşlar, 1 Aralık 2025 Pazartesi gününe kadar ödemelerini tamamlayarak, hem yasal yükümlülüklerini yerine getirebilecek hem de belediye hizmetlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlamış olacaklar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.