Dolar 32,8308
%0.19
Euro 35,2359
%0.42
Altın 2.448,200
%-0.4
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çalkaya'dan Baro'ya ziyaret

Çalkaya'dan Baro'ya ziyaret

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya İzmir Adliyesi 4. Katta bulunan İzmir Barosu Birimi’ni ziyaret etti. 

  • Ege Postası
  • 07.05.2016 - 11:33

Balçova Belediye Başkanı Çalkaya'nın ziyaretinde İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan’ın yanı sıra Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Cem Cemal Coşkan ve avukatlar da bulundu.

Ziyaret sırasında Baro Başkanı Av. Aydın Özcan İzmir Barosu’nun her zaman hukukun üstünlüğü, insan hakları, demokrasi ve çevreden yana taraf olduğunu, özellikle İzmir’in çevre, tarihi ve kentsel dokusuna sahip çıkmak için Kent ve Çevre Komisyonu kapsamında ciddi çalışmalar yapıldığını söyledi. Özcan bu noktada yerel yönetimlerin desteğinin ve işbirliğinin de çok önemli olduğunu dile getirdi.

Öte yandan, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer ve Urla Sulh Hukuk/Sulh Ceza Hakimi Emin Dörtyaman İzmir Barosu’nu ziyaret etti. 

Geçtiğimiz günlerde Urla’da yapımı tamamlanan yeni adliye binası içerisinde avukatların kullanımı için tahsis edilen ve İzmir Barosu tarafından tefrişatı yapılan Baro Odası’nın açılışına da katılan ve Baro Başkanı Av. Aydın Özcan’ı ağırlayan Urla Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer iade-i ziyarette bulundu.

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan verdiği destekten ötürü Dinçer’e teşekkür ederek, günlerinin büyük çoğunluğu adliyelerde geçen avukatlar için baro birimlerinin önemli olduğunu, hem dinlenmek hem de acil işlerini görebilecekleri ve  avukatlık mesleğine ve avukatlara yakışır birimler oluşturmak için İzmir Barosu’nun yoğun bir mesai harcadığını dile getirdi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.