Dolar 32,4951
%0.18
Euro 34,8485
%0.31
Altın 2.435,750
%-0.12
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’de bir istifa daha: O isim Küçük Menderes’i temsil için yola çıktı

CHP’de bir istifa daha: O isim Küçük Menderes’i temsil için yola çıktı

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Halis açıklamasında, ‘’ İnsanlığa, ülkeme, memleketime ve değerli hemşehrilerime daha faydalı olma adına, partimi ve milletimi, milletin meclisinde temsil etmek adına milletvekili aday adaylığım için bugün itibariyle onurla, gururla sürdürmekte olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanı görevimden ayrılmış bulunmaktayım’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 26.12.2022 - 11:38

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından gönderilen istifa genelgesinin son gününde hareketlilik arttı.  

KİMLER İSTİFA ETMİŞTİ

CHP İzmir’de 11 yıldır aralıksız olarak görev yapan Kültür, Sanat, Sağlık ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fulya Alçay görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu ilk açıklayan isim olmuştu. 

Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç, görevinden istifa etmişti. 

Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay da bugün İl Sekreteri Ahmet Yıldız’a istifasını teslim ederek adaylık için yola çıktı.

HALİS YOLA ÇIKTI

Öte yandan dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, Küçük Menderes’i temsil etmek için yola çıktı. Hamdi Halis sosyal medya hesabından milletvekili aday adaylığı için ilçe başkanlığından istifa ettiğini duyurdu. 

CHP’li Halis açıklamasında, ‘’İnsanlığa, ülkeme, memleketime ve değerli hemşehrilerime daha faydalı olma adına, partimi ve milletimi, milletin meclisinde temsil etmek adına milletvekili aday adaylığım için bugün itibariyle onurla, gururla sürdürmekte olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev süremde benimle birlikte özveriyle çalışan, sokak sokak, mahalle mahalle, ev ev dolaşan başta yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, kadın kollarıma, gençlik kollarıma ve tüm partililerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Milletvekili aday adaylığım için çıktığım bu kutlu yolda bugün benimle birlikte olan yol arkadaşım, kardeşim Ödemiş Belediye Başkanım Mehmet Eriş'e, il başkan yardımcımız Kazım Özdemir'e, CHP Beydağ İlçe Başkanım Şakir Başaran'a, İyi Parti ilçe yönetimine, Muhtarlar derneği başkanım Nihat Savuran ve muhtarlarımızla, oda başkanlarıma, belediye meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımız ve kıymetli partililerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında adım adım iktidara yürürken dilimizde tek bir cümle. Geliyor gelmekte olan’’ ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.