Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan İzmir'de taziye ziyaretleri

CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan İzmir'de taziye ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğli Tramvayı’nın yarın yapılacak temel atma töreni için akşam saatlerinde geldiği İzmir’de şehit Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent’in ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu daha sonra İzmir'de kuvvetli yağışın yol açtığı sele kapılarak yaşamını yitiren Hıdır Öztürk ve aynı araçtaki damadı Kaan Soydan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 05.02.2021 - 21:49

Hakkari’de çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent'in Torbalı’da yaşayan ailesine taziye dileklerinde bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP İzmir milletvekilleri Mahir Polat ve Özcan Purçu ile Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur da eşlik etti.

Uzman Çavuş Özbent, Hakkari'de üs bölgesinin kar nedeniyle kapanan yolunun açılması için yapılan çalışmalar sırasında çığ düşmesi sonucu 26 Aralık’ta şehit olmuştu.

Başkan Tunç Soyer de bugün öğle saatlerinde şehit ailesini ziyaret etmiş baba Mevlüt Özbent ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli ağabeyi Ulaş Özbent’e başsağlığı dileklerini sunmuştu.

Kılıçdaroğlu’ndan selde yaşamını yitirenlere taziye ziyareti

Şehit ailesine taziye ziyaretinin ardından Buca'ya geçen CHP lideri Kılıçdaroğlu, sel felaketinde yaşamını yitiren Kaan Soydan ve Hıdır Öztürk’ün ailesini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  İzmir’deki afette Menderes ilçesinde araçları içinde sele kapılarak yaşamını yitiren ve Buca’da ikamet eden Kaan Soydan ve Hıdır Öztürk’ün Akıncılar Mahallesi’ndeki evine giderek taziye ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Hıdır Öztürk'ün eşi Cebriye Öztürk, Kaan Soydan'ın eşi Figen Soydan ve aile yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik, CHP İzmir Milletvekilleri Tuncay Özkan, Mahir Polat, Özcan Purçu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe eşlik etti.

Heyet, acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.