Dolar 32,2376
%0.09
Euro 34,8015
%-0.17
Altın 2.441,470
%-0.12
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu bugün İzmir'e geliyor

Kılıçdaroğlu bugün İzmir'e geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün akşam saatlerinde İzmir’e geliyor.

  • Ege Postası
  • 05.02.2021 - 15:35

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun akşam saat 19.00 sıralarında İzmir’de olması bekleniyor.

CHP liderinin İzmir’e gelir gelmez ilk olarak Menderes Yeniköy'de sel sularına kapılarak hayatlarını kaybeden Kaan Soydan ve kayınpederi Hıdır Öztürk'ün Buca Akıncılar Mahallesi'ndeki yakınlarına taziye ziyaretinde bulunacak.

Geceyi Balçova’da bir otelde geçirecek olan Kılıçdaroğlu’nu, 6 Şubat Cumartesi günü (yarın) ise yoğun bir program bekliyor.

Kahvaltı ile güne başlayacak olan Kılıçdaroğlu’na ilk olarak “tarım” konulu sunum yapılacak. Toplantıda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarım ve hayvancılık faaliyetlerine ilişkin yapılan projeleri anlatacak.

Kılıçdaroğlu, oteldeki toplantının ardından saat 10.45’te Narlıdere Metrosu İnşaatını inceleyecek ve tünel içinde yetkililerden brifing alacak. CHP lideri ardından 11.30’da pandemiden dolayı kısıtlı katılım ile Mithatpaşa Caddesi’nde selzede Güzelyalı esnafını ziyaret edecek ve ‘geçmiş olsun’ diyecek. Selde su baskınlarından etkilenen vatandaşları dinleyecek.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra saat 12.00’de Üçkuyular İskelesi’nden Uuğr Mumcu Arabalı Vapur ile karşıya Bostanlı’ya geçecek ve 12.30’da Çiğli Tramvayı’nın temel atma törenine katılacak. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu temel atma töreninin ardından  İzmir’deki son programında Karşıyaka Belediyesi’ni ziyaret edecek. Karşıyaka Belediyesi Nikah Sarayı’ndaki program kısıtlı katılım ile yapılırken Kılıçdaroğlu’na sunum yapılacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.