Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Urla'nın yeni başkanı belli oldu

CHP Urla'nın yeni başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl yönetim kurulu, haftalık olağan toplantısını il başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında yaptı. Kurul toplantısında geçtiğimiz hafta görevden alma sonucu boşalan CHP Urla İlçe Başkanlığının yeni ilçe başkanı da belirlendi.

  • Ege Postası
  • 29.03.2023 - 21:01
  • Güncelleme: 29.03.2023 - 21:16

İl yönetiminin haftalık olağan toplantısının gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan il başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Yıldız, yönetim kurulunda seçim çalışmaları ve yapılacak milletvekili aday adayları tanıtım töreniyle, İzmir’de açılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim ofislerinin de görüşüldüğünü ifade ederek “Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il Yönetim kurulumuz, Urla ilçe başkanlığımızın yeni başkanını da belirledi” ifadelerini kullandı.

Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi;

İL BAŞKANLIĞI OLARAK 4 SEÇİM OFİSİ AÇIYORUZ

Milletin iktidarının kurulacağı ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı ilan edileceği seçime günler kala, yönetim kurulumuzda devam eden saha çalışmaları ile sandık ve seçim güvenliği ile ilgili hazırlıklarımızı görüştük. Yönetim kurulumuzda, İzmir’de il başkanlığımızın açacağı seçim ofisleri hakkında da değerlendirmelerde bulunduk. İzmir birinci bölgede Konak ve ikinci bölgede Karşıyaka’da birer milletvekili seçim ofisi, yine Konak’ta cumhurbaşkanlığı merkez seçim ofisi ve seçimlerde ilk kez yapılacak bir çalışmayla oluşturulan gençlik merkezi ofisi açılacak. Bu ofislerin tamamı kullanıma ve hizmete açmaya hazır halde. Birkaç gün içinde il başkanlığımızın ofislerini İzmirlilerin hizmetine sunacağız.

CHP URLA’NIN YENİ BAŞKANI PELİN KARASAKAL

Yıldız, yönetim kurulunda CHP Urla ilçe başkanlığı ile ilgili görevlendirmenin de yapıldığını ifade ederek “İl yönetim kurulumuz yaptığı toplantıda aldığı bir diğer kararla, görevden alma sebebiyle boşalan CHP Urla ilçe başkanlığı görevine, CHP Urla gençlik kolları başkanlığı görevini yürüten, Avukat Pelin Karasakal’ı getirdi. Yeni ilçe başkanımızın ilçeye hayırlı olmasını temenni ediyor, kendisine başarılar diliyoruz” dedi.    

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.