Dolar 32,3860
%0.02
Euro 34,5651
%-0.06
Altın 2.377,360
%-0.12
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Tire’de sandıkları kuruldu

CHP Tire’de sandıkları kuruldu

CHP İzmir’de 4 ilçede yapılacak olan olağanüstü ilçe kongreleri mesaisi bugün Tire’de devam ediyor. İlçede parti delegeleri yeni ilçe başkanını seçmek için oy kullanacak. Kongrede başkanlık yarışının İl başkanlığının geçici yönetim kurulu başkanı atadığı Şenol Sardoğan ve Nejat Bozkurt arasında geçmesi bekleniyor.  

  • Ege Postası
  • 06.03.2022 - 10:37

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir’de 25 Şubat’ta başlayan olağanüstü ilçe kongreleri mesaisi Tire Olağanüstü İlçe Kongresi’yle ediyor. 

CHP Tire İlçe eski Başkanı Hakan Şenoyar, geçtiğimiz Ekim ayında ilçede kurulmak istenen mermer ocağına dikkat çekmek için yarı çıplak bir kadın görseliyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle görevden alınmış ve Şenoyar’ın yerine 14 Ekim tarihinde ilçe eski başkanlarından Şenol Sardoğan atanmıştı.

Geçici yönetimin atanmasının ardından ilçe bugün yeni başkanını seçmek için delegeler Hangar Çok Amaçlı Salonu’nda sandık başına gidiyor. 

İKİ ADAYLI GEÇMESİ BEKLENİYOR

Öte yandan; kongrede başkanlık yarışının, şu ana kadar adaylığını açıklayan iki isim olan kayyım heyeti başkanı Şenol Sardoğan ve 3 dönem ilçe başkanlığı yapmış Nejat Bozkurt arasında geçmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.