Dolar 32,2803
%0.02
Euro 35,0619
%-0.07
Altın 2.473,650
%0.3
Bist-100 10.506,00
%1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkan Yardımcısı'ndan İnce'ye 'üslup' tepkisi

CHP İl Başkan Yardımcısı'ndan İnce'ye 'üslup' tepkisi

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül, anket firmalarını “Seçimden sonra o anketleri rulo yapıp göndereceğim” sözleriyle hedef alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Ergül, “Ülkeye bir tane üslubu bozuk yetiyor. Kopyasına gerek yok” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.03.2022 - 13:45

EGEPOSTASI - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir programı kapsamında Balçova’da gençlerle bir araya geldiği toplantıda anket firmaları hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu.

İnce, “Anketlerde göstermiyorlar bizi. Size sorayım. Memleket Partisi sizce Gültekin Bey'in Demokrat Partisi'nden düşük oy alır mı? DEVA'dan daha düşük oy alır mı? Ben inanmıyorum daha düşük oy alacağını. Ancak anketlerde bizi göstermiyorlar. Seçimden sonra o anketleri rulo yapacağım ve lastikleyip göndereceğim onlara " ifadelerini kullanmıştı.

İnce’nin bu sözleri CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül’ün büyük tepkisini çekti. Ergül sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Ülkeye bir tane üslubu bozuk yetiyor. Kopyasına gerek yok” sözleriyle İnce’yi eleştirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.