Dolar 32,2815
%0.02
Euro 35,0396
%-0.13
Altın 2.472,480
%0.25
Bist-100 10.503,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de başkanlık seçimi erken başladı!

CHP İzmir'de başkanlık seçimi erken başladı!

CHP kulislerinde son dönemde en fazla konuşulan konuların başında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in milletvekili adaylığı için istifa edeceği ve ardından kimin il başkanlığı koltuğuna oturacağı olurken, mevcut İl Yönetiminden başkan yardımcıları Özcan Durmaz ile Özkan Tice’nin Yücel’in ardından İl Başkanı olabilmek için kulis çalışmalarına başladığı iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 24.03.2022 - 11:29

EGEPOSTASI- İktidar seslerinin yükseldiği CHP’de genel siyaset hız kazanmışken, kulislerde İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yaklaşan genel seçimlerde istifa edeceği ve milletvekili adayı olacağı konuşuluyor.

TİCE ADAY OLMAK İÇİN DESTEK TURUNDA

Yücel sonrası il başkanının yönetim içerisinden mi yoksa dışarıdan mı atanacağı merak edilirken, il başkanlığı görevi için kulisler erken başladı.

CHP kulislerinde Yücel sonrası İl Başkanlığı koltuğu için Yücel’e yakın olan İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice'nin nabız yokladığı konuşuluyor. Tice’nin bazı il yöneticilerine “İl Başkanı Deniz Yücel’in istifasından sonra İl Başkanı olmak istiyorum, bu nedenle desteğinizi istiyorum” dediği iddia edildi.

"GÜMRÜKÇÜ'YÜ ADAY YAPALIM" DEDİ DESTEĞİ KAYBETTİ!

Öte yandan İl Başkanlığı için çalışma yapan bir diğer İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz’ın ise aday olabilmek için özellikle Büyükşehir cephesinden destek istediği iddia edilirken, son yapılan İl Yönetim Kurulu toplantısında Grup Başkanvekilliği için Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’yü önerdiği ileri sürüldü. Durmaz'ın bu önerisi, destek istediği Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yakın olan isimlerin tepkisini çekerken, bu nedenle Büyükşehir cephesinde oluşan desteğini kaybettiği gelen iddialar arasında...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.