Dolar 32,3342
%-0.01
Euro 34,8237
%0.04
Altın 2.406,000
%0.52
Bist-100 10.277,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir’den o alan için kamulaştırma hamlesi

Büyükşehir’den o alan için kamulaştırma hamlesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’da trafiğin rahatlaması için düğmeye bastı. Büyükşehir, Ahmet Kemal Baysak Bulvarı'nı İZBAN Hattı üzerinden Şemikler Mahallesine ve Anadolu Caddesine bağlayacak olan 40 metre genişliğinde alanı kamulaştırarak trafiğe açacak.

  • Ege Postası
  • 18.02.2022 - 10:36

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İzmir’in kronikleşmiş sorunlarının başında trafik problem gelirken gerek ilçe belediyeleri gerekse büyükşehir bazında trafiği rahatlamak için çalışmalar yapılıyor. 

Kentte trafiğin en yoğun olduğu noktalardan olan Karşıyaka’da yoğunluk yaşanan bölgelerden olan Ahmet Kemal Baysak Bulvarı ve Anadolu Caddesi arasında bağlantı yolunun olmaması ise ilçedeki trafik akışını olumsuz yönde etkilediği için vatandaşlardan sıkça şikayet alıyordu.

Öte yandan; İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki trafik akışının rahatlaması için düğmeye bastı. 

Hazırlanan trafiği rahatlatma projesi kapsamında, Yalı Mahallesi, Ahmet Kemal Baysak Bulvarı'nı İZBAN Hattı üzerinden Şemikler Mahallesine ve Anadolu Caddesine bağlayacak olan, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında 40 metre genişliğindeki imar yoluna isabet eden ve imar planı uygulaması ile zemin taşınmazı terk edilen zeminüstü taşınmazlar kamulaştırılacak.

Kamulaştırma ve gerekli işlemlerin yapılmasının ardından yol, trafiğe açılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.