Dolar 32,5253
%0.04
Euro 34,8412
%0.51
Altın 2.428,490
%-0.18
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Burak İnce'den Altınordu'ya gollü veda

Burak İnce'den Altınordu'ya gollü veda

Altınordu Futbol Akademisi'nden A Takım'a yükselen Burak İnce'den Altınordu'ya gollü veda. Devre arasında Bundesliga ekiplerinden Arminia Bielefeld'e transferi tamamlanacak genç oyuncu, Altınordu formasını Kocaelispor maçında son kez forma giydi.

  • Ege Postası
  • 15.12.2021 - 10:25

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Altınordu, konuk ettiği Kocaelispor'u 3-2 mağlup etti. Maçta ilk 11'de başlayan Burak İnce, Altınordu'nun 2-0 geriye düştüğü maçta skorun 2-2'ye gelmesinde büyük rol oynadı. Genç oyuncu, 74. dakikada Altınordu'yu galibiyete getiren golü atan isim oldu.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Altınordu'da büyük sevinç yaşanırken, futbolcular Altınordu formasını son kez giyen Burak İnce'yi omuzlara alıp havaya attı.

BURAK İNCE’DEN ALTINORDU’YA DUYGUSAL VEDA

Genç yıldız adayı Burak İnce, Öz Kaynak Sistemi’nden yetiştiği Altınordu’ya duygusal bir şekilde veda etti.

Ocak ayı içinde Bundesliga ekiplerinden Arminia Bielefeld’e transferi tamamlanacak genç oyuncu, Altınordu ile Kocaelispor arasında oynanan karşılaşmada takımının son kez formasını giydi. Altınordu’nun Kocaelispor’u 3-2 yendiği karşılaşmada bir penaltı yaptıran ve galibiyet golünü atan Burak İnce, maçtan sonra takım arkadaşlarının omzunda Altınordu’ya veda etmişti.

DUYGUSAL PAYLAŞIM YAPTI

Genç oyuncu, Kocaelispor galibiyetinin ardından soyunma odasında, “Altınordu ailesi benim için çok özel. Yetiştiğim kulübü ve buradaki kimseyi asla unutmayacağım. Sizler bana abilik kardeşlik yaptınız, sizlerden çok şey öğrendim. Artık kariyerimi Bundesliga’da sürdüreceğim. Her şey için teşekkür ediyorum. Altınordu’yu Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceğim” konuşmasını yaparak takım arkadaşları ile vedalaştı.

Burak İnce, sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “12 yaşında bir çocuk olarak katıldığım bu aileden şimdi bir genç olarak ayrılıyorum. Müthiş anılarım ve çok değerli tecrübelerim oldu. Bugün çok sevdiğim kulübümle son maçımı böyle bir zaferle anlamlandırdığım için çok mutluyum, duyguluyum. Şimdi çocukken kurduğum hayallerimi gerçekleştirmek için veda vakti.. Her şey için teşekkürler.”

Genç oyuncunun paylaşımının altına tüm takım arkadaşları da ona başarı dileklerinde bulunan paylaşımlar yaptı.

Altınordu Futbol Kulübü de sosyal medya hesabından “Golünü attı, 3 puanı getirdi ve 12 yaşında bir çocukken başlayan serüven için veda vakti geldi. Her şey için teşekkürler Burak!” paylaşımında bulundu. Aynı paylaşımın altına Burak İnce’yi ocak ayında kadrosuna katacak Armina Bielefeld de “Seni bekliyoruz Burak” yazdı.

ALTINORDU DEVRE ARASINDA TRANSFER YAPACAK MI ?

Öte yandan Spor Toto 1. Lig’de ilk yarının bitimine iki hafta kala kritik bir galibiyet alan Altınordu’da gözler devre arasında takıma yapılacak transferlere çevrildi. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu takıma yapılacak takviyeler konusunda şunları ifade etti: “Takım olarak asla oyuncu odaklı değil, oyun odaklı olduk. Takımda eksik mevkilerimizi biliyoruz. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz. En az üç oyuncuyu kadroya katmayı planlıyoruz. Takımımıza savunma, orta saha ve hücum hattına transfer düşünüyoruz. Doğru hamleler yapıp takıma güç katacak oyuncular alıp yolumuza devam etmek istiyoruz”

BALIKESİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

18 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Altınordu’da futbolcular izin yapmadan bu maçın hazırlıklarına başladı. Takım, Cuma sabahı Balıkesirspor maçı için Balıkesir’e giderek kampa girecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.