Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da hedef galibiyet

Altınordu'da hedef galibiyet

Spor Toto Birinci Lig’de yarın Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Kocaelispor’u ağırlayacak Altınordu’da hedef galibiyet . Hafta sonunu bay takım olarak geçiren Kırmızı-lacivertli takım, İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

  • Ege Postası
  • 13.12.2021 - 10:14

Altınordu Futbol Takımı’nın tecrübeli oyuncularından Hüsamettin Yener, Samsunspor maçını kaybetmelerine rağmen ortaya konulan futbolun ümit verici olduğunu belirterek, “Samsunspor maçında hak etmediğimiz bir sonuç aldık fakat her gün oyunumuzu geliştiriyoruz. Kocaelispor maçını kazanıp bir çıkış başlatmak istiyoruz. İlk yarının kalan maçlarında en iyi skorları almak istiyoruz” diye konuştu.

Altınordu’nun genç oyuncularından Furkan Metin de “Haftalardır iyi bir oyun sergiliyoruz ancak hak ettiğimiz sonuçları alamıyoruz. Bu hafta Kocaelispor maçına iyi hazırlandık. İyi bir oyun sergileyip üç puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz” dedi.

HÜSEYİN EROĞLU: ÇIKIŞIN ZAMANI GELDİ

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da Kocaelispor maçı öncesinde Altınordu TV’ye açıklamalarda bulundu. Samsunspor maçında sezonun en iyi futbolunu oynamalarına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, “Hafta sonunu bay takım olarak geçirdik. Kocaelispor maçına da çok iyi hazırlandık. Kendi oyun planımızı sahaya yansıtıp galibiyetle ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

Spor Toto 1. Lig’de her takımın her takımı yendiğini dile getiren Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Kalan üç maç ve kazanılması gereken 9 puan var. Her takım her takımı yenebiliyor. Önemli olan bizim bu maçlarda nasıl bir performans ortaya koyacağımız. Öncelikli hedefimiz Kocaelispor maçını kazanıp sonra diğer maçlara bakmak. Yeni oluşan ve genç futbolculardan kurulmuş bir kadromuz olduğu için kurguladığımız takım belli bir noktadan sonra çıkışa başlıyor. Bu çıkışın zamanı geldi. Oyun anlamında istediğimiz çıkışı yakaladık fakat bunları skora yansıtamadık. Günlük olarak plan yapmıyoruz. Buradan çıkacağımız iyi oyun, iyi kurgu ile ikinci yarıda çok önemli puanlar alacağız”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.