Dolar 32,2672
%0.02
Euro 34,9292
%-0.15
Altın 2.444,780
%-0.06
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da Torik İsmet unutulmadı

Bayraklı’da Torik İsmet unutulmadı

Bayraklı Belediyesi, ilçede düzenlenen özel futbol turnuvalarında görev yapan, maçlardaki üstün başarı ve becerisiyle hafızalarda yer bırakan, geçtiğimiz aylarda hayata veda eden İsmet Koru’yu unutmadı. Özellikle İzmirlilerin hafızalarında yer açan Rakıspor – Şarapspor karşılaşmalarında da yıllarca hakemlik yapan Torik lakaplı İsmet Koru gösteri maçında anıldı.

  • Ege Postası
  • 19.01.2015 - 10:56
İZMİR - Bayraklının unutulmaz futbol adamı merhum İsmet Koru anısına gösteri maçı yapıldı. Her iki takım oyuncuları formalarının önünde Koru’nun fotoğrafı, sırtlarında da “İsmet Koru (Torik İsmet) unutulmadı” yazılı tişörtlerle sahaya çıktı. Şehit Ümit Boz Tesislerinde oynanan İsmet Koruyu anma maçını izleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “İsmet Koru, Bayraklıda yetişmiş, futbol camiasına gönül vererek katkı sağlamış çok değerli bir isimdi. Buraya gelerek bu gösteri maçına katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İsmet arkadaşımıza da Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim’’ dedi.



Torik İsmet Kimdir'
Torik İsmet lakaplı İsmet Koru 1951 yılında Bayraklı’da dünyaya geldi. Bayraklı’da Futbol’da büyük emeği geçmiş, yıllarca sporcu ve çalıştırıcı olarak çeşitli kulüplerde görev almış futbolun duayenidir. Futbol sevdasıyla gönüllere taht kuran Koru, herkesin sevdiği değer verdiği bir isim olarak hafızalarda yerini korudu. Gayri federe maçlarda hakemlik yaparak, gönül verdiği futbol sevdasından kopamadı. Çocukla çocuk, büyükle büyük olan, herkes tarafından sevilen İsmet Koru geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.