Dolar 32,1936
%0.09
Euro 35,0810
%-0.03
Altın 2.468,020
%0.01
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karnaval gibi kutlamada stat mesajı

Karnaval gibi kutlamada stat mesajı

İzmir'in asırlık çınarı Altay'ın 101'inci kuruluş yıldönümü büyük coşkuyla kutlandı.

  • Ege Postası
  • 17.01.2015 - 10:54
İZMİR- Siyah-beyazlı kulübe gönül veren taraftarlar, bu sezon depremde yıkılma riski nedeniyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı'na sahip çıkmak için kutlamaları emektar stadın dışında gerçekleştirdi. Başkan Aslan Savaşan, Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, eski başkanlardan Ahmet Taşpınar ve Mehmet Erdoğan, Teknik Direktör Serhat Güller ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kutlamalarda taraftarlar stada alınmazken, yönetici ve altyapı sporcuları çim sahanın üzerinde kurulan platformda, 'Alsancak tarihtir yok edilemez' mesajı verdi. 

Başkan Aslan Savaşan, "101 yılda pek çok yönetim ve oyuncu değişmiştir, ancak Büyük Altay'ın büyük taraftarı her zaman vardır ve var olacaktır. Önümüzdeki engelleri aşmak için taraftarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Hak ettiğimiz noktalarda değiliz, ancak önemli olan zor günlerde birlik olabilmektir. Gün, kulübümüze sahip çıkma günüdür" dedi. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek ise tarihi stadın yeniden inşaa edildikten sonra Altay'a teslim edileceğinin sözünü verdi. Kulübün kuruluş yılı 1914'e ithafen saat 19.14'te stat içinden fırlatılan işaret fişeklerinin ardından taraftarlar stat dışında yaktıkları meşalelerle renkli görüntüler oluşturdu.  

AK PARTİ'DEN DESTEK SÖZÜ
Altay Spor Kulübü’nün, Alsancak Stadında düzenlediği 101’inci kuruluş yıldönümü etkinliğine katılan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz Şimşek Altay taraftarlarına en kısa zamanda Altay Kulübü’ne yakışan modern statlarına kavuşacaklarını belirtti.
 
Alsancak Stadı'nın mevcut hali haricinde hiçbir amaçla kullanılmayacağını ifade eden Şimşek, “Alsancak Tarihtir Yok Edilemez dediniz. Biz bu sözünüze sonuna kadar katılıyoruz. Alsancak Stadı çok daha iyi şartlarda Altay’ın tekrar hizmetine açmak için bizler elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Büyük Altay camiasına Alsancak Stadı’nın yerinde stat haricinde hiçbir şey olmayacağının sözünü AK Parti İl Başkanım Bülent Delican adına veriyorum. Altay eski günlerine el ele, gönül gönüle vererek gelecek. Herkesin huzurunda kıymetli Başkanımız Aslan Savaşan’a bu stadın Altay’ın olduğunu belirtmek istiyorum. Alsancak Stadı yenilenecek, modern hale gelerek İzmir futbolunun hizmetinde olacak. Alsancak Stadı İzmir’in takımlarının gelişmesi ve futbolda hak ettiği yerlere gelmesi için her zaman var olacaktır” dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.