Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Şehir Hastanesi'nde pompalı saldırgan paniği; CHP'li Aslanoğlu’ndan tepki

Bayraklı Şehir Hastanesi'nde pompalı saldırgan paniği; CHP'li Aslanoğlu’ndan tepki

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nde kendisiyle ilgilenilmediğini öne süren pompalı tüfekli bir saldırgan bazı sağlık çalışanlarını tehdit etti. Hastanede beyaz kod verilirken, bazı sağlık çalışanlarının ise kendilerini odaya kilitleyip koltuk ve sandalyelerdenden barikat kurdukları aktarıldı. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yaşananlara tepki gösterdi. Öte yandan polis ekipleri tarafından yakalan saldırgan sevk edildiği adliyede tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 24.04.2024 - 00:03
  • Güncelleme: 24.04.2024 - 13:30

EGEPOSTASI- İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nde kendisiyle ilgilenilmediğini öne süren pompalı tüfekli bir saldırgan sağlık çalışanlarını tehdit etti.

Hastanede beyaz kod verilirken, bazı sağlık çalışanlarının ise kendilerini korumak amacıyla odalara kilitleyip koltuk ve sandalyelerden barikat kurdukları aktarıldı.

Polis ekipleri tarafından yakalanan saldırgan, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

ASLANOĞLU'NDAN TEPKİ

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yaşananlara tepki gösterdi.

Aslanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Bayraklı Şehir Hastanesinde sağlık çalışanlarımıza saldırı girişimi ve rehin alma olayını kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Nasıl olurda, 9.kata silahlı bir şahsın girmesi önlemez? Bu skandal,canımızı emanet ettiklerimizin can güvenliğini sağlayamayanların suçudur." dedi.

AHMET DOĞRUYOL: SÖYLEDİK ANLAMADINIZ

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Söyledik anlamadınız.İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde Sağlık çalışanlarımız pompalı tüfekle rehin alınıyor gizlemeye çalışıyorsunuz.
Sağlık çalışanları  korkudan kendilerini odaya kapatıyorlar seyrediyorsunuz. Bir psikopat, İzmir Bayraklı şehir hastanesinin  9. katında  KBB servisinde tüfekle nasıl dolaşabiliyor! 9.kata çıkana kadar güvenlik nerede? Şükür ki can kaybımız yok. Biliniz ki, suçlu kadar tedbir almayanlar ve göz yumanlar da sorumludur." dedi.

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.