Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gözaltına alındı, hastanede ölü bulundu!

Gözaltına alındı, hastanede ölü bulundu!

Polis işkencesiyle öldürüldüğü ileri sürülen Serhat Kahyaoğlu'nun babası Suat Kahyaoğlu, 24 gündür tek bir adım bile atılmamasına tepkili. Baba Kahyaoğlu, "Oğlumu kafasına vura vura öldürdünüz, bu nasıl vicdansızlık" diyor.

  • Ege Postası
  • 23.04.2024 - 17:48

İstanbul'un Fatih ilçesinde 31 Mart gecesi havaya ateş açtığı için gözaltına alınan Serhat Kahyaoğlu hayatını kaybetti. Polis tarafından işkence yapılarak öldürüldüğü iddia edilen Serhat Kahyaoğlu'nun babası Suat Kahyaoğlu isyan ediyor: 36 yaşında bir çocuğu hiç vicdanınız sızlamadan kafasına vura vura öldürdünüz. Bu nasıl bir vicdansızlık. 

TEKME, YUMRUK, SİLAH KABZASI

Yerel seçimlerin yapıldığı gün, akşam saatlerinde arkadaşının evinin penceresinden havaya ateş açan Kahyaoğlu, polis tarafından gözaltına alınmak istendi. Bu sırada arbede çıktı, Kahyaoğlu'na ters kelepçe takıldı. Kahyaoğlu'yla birlikte gözaltına alınan N.G.'nin ifadesine göre polisler Kahyaoğlu'nun başına ve vücuduna tekme, yumruk attı, silah kabzasıyla vurdu.

ONLARCA MORLUK, BAŞTA AÇIK YARA

Kahyaoğlu'nun otopsi sırasında ve gasilhanede çekilen fotoğrafları da, Göçmen'in ifadesini doğruluyor. Vücudunda onlarca darp izi bulunan Kahyaoğlu'nun kafasında da çok sayıda şişlik ve açık yara oluştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.