Dolar 32,3789
%-0.18
Euro 34,7452
%0.01
Altın 2.430,480
%-0.34
Bist-100 10.019,00
%1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Oran’dan MHP'li Çelik’in ‘ihale’ çıkışına yanıt: Bilmiyorsan sor, o kadar mı yalnızsın!

Başkan Oran’dan MHP'li Çelik’in ‘ihale’ çıkışına yanıt: Bilmiyorsan sor, o kadar mı yalnızsın!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, MHP Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik’in Sayıştay raporu üzerinden Çeşme Belediysi’nin ihalelerinin mevzuata aykırı yapıldığını ve EKAP üzerinden duyurulmadığı iddialarına yanıt verdi. Oran, başlık başlık ihalelerin nerelerde yayınladığını açıklarken siyasette nezaket göndermesi yaptı ve Arkadaşlar, siyaset nezaket işidir. Be kardeşim, bilgisiz, terbiyeden nezaketten uzak arkadaş… Bilmiyorsan sor. Avukatın, danışmanında mı yok? Bu kadar mı yalnızsın” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.11.2022 - 12:10

EGEPOSTASI- MHP Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik, dün yaptığı yazılı açıklamada, Sayıştay’ın Çeşme Belediyesi’ne ilişkin bulgularını kamuoyuyla paylaşmıştı. Çelik, Sayıştay raporu üzerinden Çeşme Belediysi’nin ihalelerinin mevzuata aykırı yapıldığını ve EKAP üzerinden duyurulmadığını ifade etmişti.

Öte yandan; Çelik’in açıklamalarına Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’dan videolu yanıt geldi.

Oran, yaptığı paylaşımla bazı ihalelerin neden EKAP’ta yer almadığını açıklarken siyasette nezaket eleştirisi yaptı.

Oran paylaşımında şu ifadeler kullandı; “Kamu alım ihaleleri ile kamu satım ihalesi tamamen farklı kanunlara bağlı. Arkadaşımız EKAP’ın ne olduğunu dahi bilmiyor. Elektronik Kamu Alımları Platformu. Yani bizim yaptığımız alımların duyurusunun yapılacağı, belli miktardaki alımların duyurusunun yapılacağı yer. Peki satışlar nerede b-duyuruluyor? Öncelikle Basın İlan Kuru üzerinden duyuruluyor. Rakam da belli bir miktarı aştığında da Resmi Gazetede duyuruluyor. Bu satışların ilanı Resmi Gazeteden yapıldı m? Yapıldı. Arkadaşlar, siyaset nezaket işidir. Be kardeşim, bilgisiz, terbiyeden nezaketten uzak arkadaş… Bilmiyorsan sor. Avukatın, danışmanında mı yok? Bu kadar mı yalnızsın!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.