Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gültekin görevi resmen devraldı: Törende 'iktidar' mesajı

Başkan Gültekin görevi resmen devraldı: Törende 'iktidar' mesajı

Geçtiğimiz hafta yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Kongresi’nde, oyların büyük çoğunluğunu alarak İlçe Başkanı seçilen Didem Gültekin, düzenlenen devir teslim töreni ile görevi resmen devraldı. Partinin her kesiminden üyenin yer aldığı törende konuşan  Başkan Gültekin “Hiçbir ayrım gözetmeden, 7/24 partimin ve partilimin hizmetinde olacağım. Hedef CHP’yi genelde iktidara, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanlığı’na taşımak” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.03.2022 - 16:05

Geçtiğimiz hafta yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Kongresi’nde, oyların büyük çoğunluğunu alarak İlçe Başkanı seçilen Didem Gültekin, kongreden yaklaşık bir hafta sonra düzenlenen devir teslim töreni ile görevi resmen devraldı. Törende yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı veren Gültekin, "Hedef CHP’yi genelde iktidara, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanlığı’na taşımak” dedi.

GÜLTEKİN GÖREVİ DEVRALDI

CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı için devir teslim töreni İlçe Binası’nda gerçekleşti. Göreve yeni seçilen Didem Gültekin, görevi Necati Şahin’den devraldı. Törene çok sayıda partili katıldı. Birlik, beraberlik mesajları verildi.

“7/24 PARTİMİN EMRİNDEYİM”

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin “CHP kongreleri bayram havasında geçer. Bu sefer de öyle oldu. Bayraklı’da artık barış ve huzur hakim. Tek hedef CHP’yi genelde iktidara taşımak ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanlığı’na taşımak! İl Başkanlığımızla, Büyükşehir ve ilçe belediyemizle uyum içinde partimizi büyüteceğimize söz veriyoruz. Partimizi kongreye başarıyla ulaştıran değerli İlçe Başkanımız Necati Şahin ve ekibine de şükran borçluyuz” dedi.

“İKTİDAR HEDEFİNE ÇOK YAKINIZ”

CHP Bayraklı’yı kongre sürecine kadar başarılı şekilde yöneten eski İlçe Başkanı Necati Şahin ise “Onurla taşıdığımız bu bayrağı, genç bir kadınnpartilimize teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin emrindeyiz. Didem Gültekin’in İlie Başkanlığı görevinde başarılı olacağıma eminiz. Yerelee olduğu gibi genelde de İktidar hedefimize artık çok yakınız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.